Τέλος στη δράση συμμορίας που διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και μεθαδόνης στα βόρεια προάστια, έδωσαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής μετά από επιχείρηση στα Μελίσσια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ανδρών ηλικίας 56, 52 και 58 ετών, εκ των οποίων οι δύο πρώτοι -σύμφωνα με πληροφορίες- έχουν συγγενική σχέση με πρώην υπουργό (σ.σ. πρώτα ξαδέρφια), χωρίς βέβαια να προκύπτει εμπλοκή του πολιτικού προσώπου. Από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών προέκυψε ότι το κύκλωμα δρούσε κυρίως σε Κηφισιά κάθε Μελίσσια, ενώ κάθε γραμμάριο κοκαΐνης πωλούνταν έναντι 20 ευρώ, κάθε γραμμάριο κάνναβης έναντι 3 ευρώ και κάθε φιαλίδιο μεθαδονης έναντι 40-50 ευρώ.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στα Μελίσσια όπου χρησιμοποιούνταν ως «έδρα» του κυκλώματος και κατέσχεσαν μικροποσότητες ναρκωτικών, ένα πιστόλι μάρκας Zastava με γεμιστηρα και 29 φυσίγγια των 6.35mm, μια ζυγαριά ακριβείας και κινητά τηλέφωνα που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ το κύκλωμα φέρεται να δρούσε τουλάχιστον 3 μήνες.