Αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 21 Οκτωβρίου για την απόφαση του εισαγγελέα για την ποινή της Έφης Κακαράντζουλα, που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας μίλησε για όσα συνέβησαν χθες (14.10) στο δικαστήριο.

«Σιωπηλή ήταν η Ιωάννα όταν την άκουγε να λέει ότι θεωρούσε ότι η ελεύθερη σχέση με τον 40χρονο κινδύνευε από την Ιωάννα και ότι πήρε την ιδέα να της ρίξει βιτριόλι από ντοκιμαντέρ που είδε στην τηλεόραση» είπε στον ΑΝΤ1.

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Δεν την πίστεψε κανείς

«Ο δικαστής τη ρώτησε, απαντήσεις δεν πήρε. Το δικαστήριο το εξάντλησε το θέμα. Είπε ότι της καρφώθηκε η ιδέα ότι κινδυνεύει η σχέση της. Αυτό που προσπάθησε να κανει με λάθος τρόπος είναι να πει ότι η ποσότητα του υγρού ήταν μικρή. Την διαψεύδουν όλοι οι επιστήμονες. Προσπαθεί να δείξει ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Λύτρας, η κατηγορούμενη φαίνεται να λέει ψέματα για το από πού προμηθεύτηκε το υγρό. «Δεν την πίστεψε κανείς, δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο κατάστημα. Αρνήθηκε ότι υπήρχε συνεργός. Θεωρώ ότι δεν έπεισε την έδρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.