Πληροφορίες σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής στο Newsbeast, η σορός της άτυχης γυναίκας φέρει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι. Αιτία θανάτου ήταν όμως ο πνιγμός της. «Σύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα, κατάπιε νερό και πνίγηκε».

«Οι πολλαπλές κακώσεις που φέρει στο κεφάλι υποδηλώνουν πάλη, ενώ υπήρξε και πτώση και σύρσιμο στα βράχια», σημειώνει ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δράστης ξυλοκόπησε άγρια την 26χρονη κοπέλα και την έσυρε στα βράχια πριν την πετάξει στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της αλλά εν ζωή.

Μάλιστα οι πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι της Γαρυφαλλιάς ήταν τόσο από τα χέρια του δολοφόνου όσο και από το σύρσιμο, ενώ είχε δεχθεί γροθιά στο μάτι και είχε γδαρσίματα στην πλάτη.

Στον ανακριτή ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

Ο 30χρονος ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς το πρωί της Πέμπτης (22/7) οδηγήθηκε στον ανακριτή Νάξου για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 30χρονος, ο οποίος την Τετάρτη (21/7) μεταφέρθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Νάξου, έλαβε εξιτήριο νωρίς το πρωί, ενώ οι γιατροί φαίνεται να έδωσαν «πράσινο φως» για τη διαδικασία ενώπιον του ανακριτή.

Σύμφωνα με δηλώσεις της υπεράσπισής του, ο κατηγορούμενος θα παραδώσει στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ θα αιτηθεί να εξεταστεί από ειδικό επικαλούμενος προϋπάρχουσα ψυχική νόσο.

Φέρεται, επίσης πως είναι έτοιμος να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή που αναζητά κάθε λεπτομέρεια για όσα έγιναν στη βραχώδη περιοχή της Φολεγάνδρου, για τη σχέση του ζευγαριού αλλά και για τα στοιχεία της προσωπικότητας του κατηγορούμενου.

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση που θα έχει ο κατηγορούμενος.

«Ήταν κακιά στιγμή, μαλώσαμε χάλασε η φάση»

Ο 30χρονος άνδρας ομολόγησε πως έριξε την 26χρονη στον γκρεμό ισχυριζόμενος πως ήταν η «κακιά στιγμή».

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση» ήταν από τα πρώτα πράγματα που ανέφερε στις Αρχές που αναζητούν απαντήσεις για το πως ο καθ΄ ομολογίαν δράστης έκοψε το νήμα της ζωής της 26χρονης φίλης του.

Ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς» είπε ο 30χρονος

Την Τρίτη (20/7) ο 30χρονος με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον εισαγγελέα οδηγήθηκε στον ανακριτή. «Αλήτη. Δεν ντρέπεσαι ρε;» του φώναζε ο κόσμος.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr ο δράστης μπαίνοντας στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».