Μια ληστεία καρμπόν με αυτή στα Γλυκά Νερά που είχε σημειωθεί σε σπίτι στο Αλεποχώρι με θύματα τον εκπαιδευτή του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν και τη σύζυγο του, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο εκπαιδευτής και η σύζυγος του, έχουν κληθεί στην Ασφάλεια, ώστε να καταθέσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να θυμούνται για τους δράστες.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μέσα από εκεί θα βρουν το νήμα για να οδηγηθούν σε εξιχνιάση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ υπάρχουν τρία μικρά ονόματα, τα οποάι ακούστηκαν και στις δύο διαρρήξεις. Υπάρχουν επίσης και οι περιγραφές των δραστών, οι οποίοι και στην περίπτωση του Αλεποχωρίου ήταν τρεις και χτύπησαν τη σύζυγο του εκπαιδευτή με τον ίδιο τρόπο που είχαν χτυπήσει την Καρολάιν. Η σύζυγος του εκπαιδευτή, ωστόσο, σώθηκε αλλά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά αν οι δράστες έχουν σημανθεί ποτέ στην Ελλάδα, έχοντας ήδη ζητήσει από την αλβανική πρεσβεία να ελεγχθούν άτομα τα οποία έχουν σημανθεί στην Αλβανία. Αναμένεται να ζητήσουν το ίδιο και από άλλες πρεσβείες για τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία ή και τη Γεωργία.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες του καναλιού, υπάρχουν ορφανά αποτυπώματα και από τις δύο ληστείες, τα οποία θα σταλθούν και σε άλλες χώρες πιθανόν μέσω ιντερπόλ για να δούμε αν ταυτοποιούνται με σεσημασμένους δράστες.

Γλυκά Νερά: Αναζητούν πληροφορίες και στο αεροδρόμιο των Μεγάρων

Στο μεταξύ κλιμάκιο των αστυνομικών της ασφάλειας Αττικής βρίσκεται εδώ και μέρες στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, προκειμένου να αναζητήσει οποιαδήποτε πληροφορία για κίνηση χρημάτων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά ή στο σπίτι του εκπαιδευτή του.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι επειδή συγκεντρώνονταν οι πιλότοι και κάποια άλλα άτομα σε συγκεκριμένο κατάστημα όπου έπιναν τον καφέ και το ποτό τους, μπορεί εκεί να έγινε κάποια σχετική κουβέντα από τον πιλότο, κάποιος να την άκουσε και να τη μετέφερε σε μέλος της συμμορίας.

Στο μικροσκόπιο επίσης βρίσκεται η BMW η οποία φαίνεται στις 05:40 το πρωί της δολοφονίας σε κάμερα να κινείται στην περιοχή. Πρόκειται για το μόνο αταυτοποίητο αυτοκίνητο, καθώς όλα τα άλλα ανήκουν σε γείτονες.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο συγκεντρώνει όλες τις πιθανότητες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, να είναι το αυτοκίνητο με το οποίο έχουν φύγει οι δράστες, ενώ ερευνάται από ποια σημεία έχει περάσει και πού έχει καταλήξει.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.