Εξηγήσεις ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή, όπου οδηγήθηκε, δίνει ο Βασίλης Γκουρούσης ο οποίος φέρεται αναμεμιγμένος στην διάρρηξη – μαμούθ τεσσάρων τραπεζικών θυρίδων που ανήκαν σε συζύγους γνωστών επιχειρηματιών σε υποκατάστημα του Ψυχικού.

Ο 58χρονος σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη, ο οποίος διώκεται για διακεκριμένες κλοπές κατ΄ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Στο απολογητικό υπόμνημα το οποίο θα υποβάλει στον δικαστικό λειτουργό καταγράφει όλους τους ισχυρισμούς προκειμένου να πείσει ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρήσει να αποδυναμώσει την ύπαρξη γενετικού υλικού, που σύμφωνα με τις αρχές, εντοπίστηκε σε μια από τις θυρίδες ενώ για να στηρίξει τους ισχυρισμούς του αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο.

Ο 58χρονος φέρεται να τονίζει ότι το στίγμα ιδρώτα εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, όπως υποστηρίζει, δεν συμπεριλαμβάνεται στα πειστήρια της δικογραφίας και δεν έχει κατασχεθεί.

Στο πλευρό του κατηγορούμενου επιχειρηματία βρίσκεται η σύζυγος του γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη η οποία νωρίτερα πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος