Στο πόδι βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (24/2) η Αστυνομία μετά από τηλεφώνημα για την ύπαρξη βόμβας σε τράπεζα της Νέας Αλικαρνασσού.

Λίγα λεπτά μετά το τηλεφώνημα, έφτασε στο σημείο η Αστυνομία που απέκλεισε ολόκληρο το τετράγωνο προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για φάρσα ή ο άνδρας που τηλεφώνησε λέει την αλήθεια.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Το σκηνικό πάντως θυμίζει σενάριο από ταινία καθώς όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης όταν άγνωστος άφησε φάκελο στην είσοδο της τράπεζας.

Μόλις άνοιξε το κατάστημα, υπάλληλος πήρε τον φάκελο και τον τοποθέτησε μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία. Λίγο μετά τις 9.00 άγνωστος τηλεφώνησε στην τράπεζα και ζήτησε το ποσό των 20.000 ευρώ διαφορετικά όπως είπε θα εκραγεί η βόμβα που έχει τοποθετηθεί εντός της τράπεζας ενώ υπήρχε και προειδοποιητική απειλή στον φάκελο που είχε τοποθετήσει ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα.

Αυτήν την στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας προς όλους τους χώρους της τράπεζας ενώ όλο το τετράγωνο είναι αποκλεισμένο από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να μην διακινδυνεύσει καμία ζωή.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αποκλεισμός σε ένα τμήμα της λεωφόρου Ικάρου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, που θα διαρκέσει για τουλάχιστον μία ώρα ακόμη, καθώς στο σημείωμα που άφησε ο άνδρας αναφέρει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός θα ενεργοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι.