Με μία μαχαιριά στην καρδιά ξεψύχησε ο 34χρονος Παύλος Φύσσας τα ξημερώματα μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή του Κερατσινίου.

Ο φερόμενος ως δράστης, για τον οποίο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει σε ακροδεξιό χώρο, εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας όμως ήταν πολύ αργά.

Το χρονικό της δολοφονίας
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 34χρονος βρισκόταν σε καφετέρια της περιοχής και παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα. Ακολούθησε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένταση για το ποδόσφαιρο και στη συνέχεια φαίνεται ότι υπήρξε πολιτική αντιπαράθεση.

Αυτό πάντως που λένε κάτοικοι της περιοχής, είναι ότι η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε από την καφετέρια στο δρόμο της Παναγή Τσαλδάρη. Τότε, κάτι που δεν έχει διευκρινιστεί (για την ώρα), είναι ότι ο δράστης που ήταν σε αυτοκίνητο, μπήκε ανάποδα στην οδό, κατέβηκε από το Ι.Χ. και μαχαίρωσε τον Παύλο Φύσσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνος όμως πρόλαβε να τον κατονομάσει.

Αργότερα, οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό και τον συνέλαβαν με ένα μαχαίρι.

Οι γνωρίζοντες στην περιοχή, βέβαια αναφέρουν, όπως λένε οι πληροφορίες, ότι στο Κερατσίνι τα μέλη των αντίπαλων (πολιτικά) ομάδων είναι λίγο πολύ γνωστά και αυτή η κόντρα έχει αρχίσει από την προηγούμενη εβδομάδα μετά την επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε άτομα του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκόλληση στην περιοχή του Περάματος.

Οι φίλοι του νεαρού είναι σε κατάσταση σοκ, το ίδιο και η οικογένειά του.

Το μόνο που έχει ξεκαθαριστεί πάντως είναι ότι ο Παύλος Φύσσας, όπως και ο πατέρας του, ανήκαν στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά. Βέβαια, ο 34χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται ότι είχε περισσότερο ενδιαφέρον για τη χιπ χοπ μουσική.

Τα μέλη των σωματείων του Πειραιά πάντως κάνουν λόγο για χτύπημα με πολιτικά κίνητρα.