«Πρώτα πρώτα από πριν τις εκλογές ακόμη η Νέα Δημοκρατία ήταν το πρώτο κόμμα που στιγμάτιζε τη Χρυσή Αυγή σαν αυτό που είναι, σαν νεοναζί. Το έκανε δημόσια. Το έκανε σε κάθε προεκλογική ομιλία του ο κ. Σαμαράς», ξεκαθάρισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής Επικρατείας ανέφερε «Το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτό που είναι και τους κατονομάσαμε από την πρώτη στιγμή και το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή ευτελίζει το κοινοβούλιο για τη συμπεριφορά της καθημερινά, δεν σημαίνει ότι είναι οι μόνοι που έχουν ευθύνες γι’ αυτό τον ευτελισμό. Χθες ζήσαμε έναν ευτελισμό στο κοινοβούλιο από την πλευρά της κ. Κωνσταντοπούλου, την οποία καταδίκασαν για τη συμπεριφορά της, εκπρόσωποι από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες».

Μόλις ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε στο όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο Δ. Στρατούλης άρχισε να τον διακόπτει. Τότε, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού, τους είπε: «Σας προτείνω να το προσέξετε αυτό κ. Στρατούλη. Γιατί λέγεται λογοδιάρροια. Δεν μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό», είπε και τότε ο κ. Στρατούλης άρχισε να διαμαρτύρεται.

Πάντως, ο κ. Λαζαρίδης στη συνέχεια ανέφερε: «Ένα έγκλημα είναι έγκλημα και καταδικάζεται και δεν υπάρχει συζήτηση γι’ αυτό. Η Δημοκρατία και η κοινωνία έχει όργανα και μπορεί να τους καταδικάσει με τον ποιο αυστηρό τρόπο».