Την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων ερευνά η αστυνομία για το αιματηρό επεισόδιο στο Κερατσίνι με έναν άντρα σοβαρά τραυματία, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέληξε.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από καφετέρια. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε από μαχαίρι στο στήθος ένας άνδρας ο οποίος μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Από το σημείο προσήχθη ένας άλλος άντρας που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι. Για το αιματηρό συμβάν διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια.

Το χρονικό
Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα, ηλικίας 34 χρόνων, ανήκει στο χώρο της χιπ-χοπ μουσικής με έντονη αντιφασιστική δράση. Μάλιστα, στην προσωπική σελίδα του θύματος στο facebook, υπάρχουν ξεκάθαρα μηνύματα από τους φίλους του για το ποιοι είναι οι δράστες, «φωτογραφίζοντας» τον ακροδεξιό χώρο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 34χρονος μαζί με την παρέα του κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες λίγο μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού. Λίγο αργότερα, ο νεαρός, όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, χτυπήθηκε στην καρδιά με μαχαίρι από έναν 45χρονο.

Μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Πειραιά αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 34χρονος κατέληξε.