Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την ώρα της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκε ο βουλευτής Χρήστος Παππάς.

Ο βουλευτής, όπως είπε, δεν δέχεται καμία σχέση του δράστη με την Χρυσή Αυγή. «Και εγώ είμαι Αριανός, θα με πιστέψετε; Ο καθένας λέει ό,τι θέλει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παππάς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι: «Ζούμε εποχές μνημονιακής δικτατορίας. Τα σενάρια που επεξεργάζονται ο κ. Σαμαράς και οι θαμώνες της συμμορίας του υπογείου της Ρηγίλλης όπως και αυτοί που κατοικοεδρεύουν στους ορόφους της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δεν θα περάσουν. Οι προβοκάτσιες εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν θα περάσουν. Όσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει δημοσκοπικά, θα έχει ευρεία αποδοχή από τον ελληνικό λαό, τόσο θα εντείνεται ο βρώμικος πόλεμος εναντίον μας. Δεν μας λυγίζει τίποτα. Δεν έχουμε να απολογηθούμε για κανέναν. Κάνουμε ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα και έτσι θα συνεχίσουμε. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που θέλει να δημιουργήσει ο Αντώνης Σαμαράς, αυτός ο μνημονιακός πρωθυπουργός, θα έλεγα ο πολιτικός απατεώνας Αντώνης Σαμαράς, αυτός ο κοινός ψεύτης.

Ήρθαμε στην πολιτική για να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό και να απελευθερώσουμε τον τόπο από τη μάστιγα, από τη δικτατορία του μνημονίου.

Ο εισαγγελέας αυτός είναι συνάδελφος του εισαγγελέα που έχουμε στη βουλή, του κ. Μαρκογιαννάκη. Τον θαυμάσαμε χθες πως συμπεριφέρθηκε ως προεδρεύων».