Εξώδικο στο γείτονά της έστειλε η Βίκυ Σταμάτη

«Επιδιώκετε τη δήμευση του διαμερίσματός μου»


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17:50
12/03/2013
Εξώδικο στο γείτονά της έστειλε η Βίκυ Σταμάτη
17
loading

Εξώδικο δια του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, κατά του γείτονα της στο σπίτι της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μιχάλη Χαρίτου, η Βίκυ Σταμάτη,κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται την κατάσταση της οικογένειάς της.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου καταλογίζει στον κ. Χαρίτου παράνομη συμπεριφορά με αφορμή και τα πλάνα των τηλεοπτικών συνεργείων μέσα από την οικία της, υποστηρίζοντας ότι έχει ως απώτερο σκοπό του την δήμευση της περιουσίας της.

«Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου», αναφέρεται στο εξώδικο.

Διαβάστε ολόκληρο το εξώδικο:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ –ΔΗΛΩΣΗ

Της Βασιλικής Τσοχατζοπούλου, νομίμως εκπροσωπουμένης από τον πληρεξούσιο δικηγόρο, Αλέξιο Κούγια του Χρήστου, κάτοικο Αθηνών, λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, αρ. 55

ΚΑΤΑ

Του Μιχάλη Χαρίτου, κατοίκου Αθηνών, οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, αρ. 33.

Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας μου, αλλά και της προσωπικότητάς μου, εκμεταλλευόμενος την παρούσα κατάσταση της οικογένειάς μου και την εξ αυτής απουσία της από τον γειτονικό προς εσάς διαμέρισμα των 170 τμ που αποτελεί μέρος του νεοκλασσικού κτιρίου της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, όπου διαβιείτε σε κατοικία του πρώτου ορόφου και διατηρείτε ισόγειο ταξιδιωτικό γραφείο, παρότι η λειτουργία επαγγελματικής στέγης απαγορεύεται στην ως άνω οδό.

Όπως σας είναι γνωστό, τα ως άνω ακίνητα αποκτήσατε σε διαδικασία πλειστηριασμού τους, εκμεταλλευόμενος το ότι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν τοξικομανής και μάλιστα απεβίωσε εντός της οικίας του.

Επιδιώκεται τη δήμευση του διαμερίσματός μου

Συγκεκριμένα, έχετε μεθοδεύσει με την καθημερινή προκλητική παράνομη συμπεριφορά σας, επιδιώκοντας τη δήμευση του διαμερίσματός μου με απώτερο σκοπό να ακολουθήσετε την ίδια διαδικασία και να αποκτήσετε σε μηδαμινή αξία μέσω πλειστηριασμού, όπως συνηθίζετε, το διαμέρισμά μου, το οποίο έχει αγοραστεί με νόμιμο δάνειο, την είσοδο στο νεοκλασσικό κτίριο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου συνεργείων τηλεοπτικών καναλιών και δημοσιογράφων και τη λήψη φωτογραφιών από το εσωτερικό του διαμερίσματός μου, ακόμα και πολύ κοντινών από κάδρα – κορνίζες, στις οποίες εικονίζεται το πρόσωπο εμού και του παιδιού μου, πιθανολογώ δε ότι έχετε διαπράξει και το αδίκημα της διάρρηξης του διαμερίσματός μου είτε κατά μόνας είτε σε συνεργασία με τους φωτογράφους.

Τελευταία μάλιστα, δείχνοντας την πραγματική σας πρόθεση, εμφανίζεστε ότι τάχα ανησυχείτε από τα συνθήματα που γράφονται και τις υβριστικές επιθέσεις, πράξεις τις οποίες πιθανολογώ ότι πιθανότατα ο ίδιος διαπράττετε λόγω της ποιότητας του χαρακτήρα σας.

Πιο χυδαία ακόμα ήταν η χθεσινή σας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στην οποία με προκλητική άνεση επιδείξατε χειρόγραφο σημείωμα του συζύγου μου με ανάλυση οφειλής στην ΕΥΔΑΠ, σχολιάζοντας ότι τάχα εκ του ποσού της τελικής οφειλής σας ζητούσαμε να πληρώσετε τα μισά, αποκρύπτοντας ότι επρόκειτο για ανύλυση των ποσών που οφείλατε να πληρώσετε αναδρομικά για την επί πενταετία δικής σας κατανάλωση, οικογενειακής και επαγγελματικής στέγης, που όμως παραπλανώντας μας είχατε πετύχει να καταλογίζονται στο διαμέρισμά μου.

«Η κυρία Σταμάτη δεν κοιμάται δεύτερη φορά στο ίδιο σεντόνι»

Όταν μάλιστα ερωτηθήκατε από τον δημοσιογράφο «γιατί τα χρήματα ήταν τόσα πολλά», δώσατε την ψευδή εξήγηση ότι «η κυρία Σταμάτη δεν κοιμάται δεύτερη φορά στο ίδιο σεντόνι».

Επειδή η βεβαιότητά μου για την παράνομη συμπεριφορά σας πηγάζει από το ότι ο μοναδικός τρόπος για να ληφθούν οι φωτογραφίες και τα τηλεοπτικά πλάνα που προβάλλονται είναι από τον δικό σας χώρο και συγκεκριμένα μέσω της σκάλας υπηρεσίας που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κτιρίου και την οποία εσείς γνωρίζετε και αποκλειστικά χρησιμοποιείτε, καθότι εξυπηρετεί την οικογενειακή και επαγγελματική σας στέγη.

Επειδή η ως άνω συμπεριφορά σας αποσκοπεί στη δημιουργία αρνητικού κλίματος σε βάρος μου ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής μου με απώτερο σκοπό τη δήμευση του διαμερίσματός μου και την εν συνεχεία απόκτησή του από εσάς μέσω πλειστηριασμού.

Ανήθικη και παράνομη η συμπεριφορά του κου Χαρίτου

Επειδή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ για την ανήθικη και παράνομη συμπεριφορά σας.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως απέχετε από τέτοιες συμπεριφορές, αν και η τυχόν συμμόρφωσή σας θα είναι πλέον χωρίς αποτέλεσμα, αφού η ζημία μου έχει επέλθει.

ΣΑΣ ΔΗΛΩ ότι θα προσφύγω εναντίον σας ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων για τις παράνομες πράξεις που τελέσατε σε βάρος μου και θα ζητήσω τη νόμιμη αποζημίωσή μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα σε αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του και για τις έννομες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσας στην έκθεση επιδόσεώς του.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

17
σχόλια
 1. avatar Elena

  Τρομερα αντιπαθης ,θρασυς,αυτο ακριβως που ολοι εχουμε αντιληφθει....Το σπιτι δεν ειναι δικο της,ειναι ολων μας,και πολυ σωστα θα δημευθει,οπως και οι καταθεσεις της στην Ελβετια.Προκειται για ανθρωπο που δουλεψε!!με δολο ολα αυτα τα χρονια,και καθε φορα που βλεπω δηλωσεις της,εξαγριωνομαι...απορω πως δεν εχουν εξαγριωθει οι υπολοιπες κρατουμενες στον Κορυδαλλο.Ευελπιστω να ειναι παραδειγματικη η τιμωρια της,για το θρασος και την ανεδεια που την χαρακτηριζει.-

 2. avatar vasiliki

  Θρασος που εχει αυτη η γυναικα!!!!!! Δε κυτταει τη καταντια της......κανεις και μηνυσεις.

 3. avatar Περιπατητής

  Εδώ και μέρες επιδίδεστε σε μία πρωτοφανή παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της ιδιοκτησίας ---->>>μου<<<---

 4. avatar Σκυλοπνιχτρης

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΥΝ

 5. avatar thanos

  Δίδαγμα: Πάντα θα υπάρχει κάποιος περισσότερο κάθαρμα από σένα, ο οποίος θα εκμεταλευτεί την εις βάρος σου κατάσταση.

 6. avatar Aleka Malegou

  κουλιτσα εισαι εκτος τοπου και χρονου το σπιτι αυτο ανηκει στον ελληνικο λαο και σε κανεναν αλλο εσενα σου ανηκει αυτο που εμενες στο χωριο σου και αει παραταμας ..οσο για τον κυριο χαριτο μας δειχνει που ειναι τα λεφτα μας και ετσι πανω κατω βλεπουμε την αξια του

  1. avatar Κυναίγειρος

   Πές τα κυρία Αλέκα μου,πέστα με ολα τα [..] που μας εχχουν γδάρει κατα καιρούς.Την μια με λογοκρισία την άλλη με φόρους την άλλη με ρουσφέτια και πάει λέγοντας.

 7. avatar palathuelos

  "Επιδιώκετ (αι) ???? τη δήμευση του διαμερίσματός μου"

  1. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

   Είναι σαν τίτλος (επιδιώκεται π.χ. από κάποιους). Δεν είναι λάθος. Αν υπήρχε υποκείμενο στην πρόταση σαν "Εσείς επιδιώκεται", τότε θα ήταν λάθος καραμπινάτο.

   1. avatar Ιβάν Ντενίσοβιτς

    Άκυρο, δεν είχα δει ότι λέ ΤΗ δήμευση. Ναι, είναι λάθος.

   2. avatar Q mark

    Τότε, είτε "επιδιώκετΑΙ Η δήμευση", είτε "επιδιώκετΕ ΤΗ δήμευση..."
    Εγώ πάντως κολλάω στο "διαμερίσματός ΜΟΥ"
    Άκου διαμέρισμά ΤΗΣ!!!

  2. avatar tzafar1

   palathuelos
   Μην σου κάνει εντύπωση.Την έχει αναλάβει ο μορφωμένος Κούγιας!

 8. avatar vangelis

  Δεν υπερασπίζομαι κανέναν, αλλά στο θέμα του γείτονα, δεν είναι παράλογο αυτό που λέει, δεν το αποκλείω.

 9. avatar Aisiodoxos

  Την δήμευση του διαμερίσματός σου την επιδιώκει κάθε βαριά φορολογούμενος Έλληνας, κάθε άνεργος και κάθε αγανακτισμένος. Λοιπόν πες στον Alexis Kougias να ξεκινήσει τα εξώδικα και προς εμάς...

  1. avatar Thomas Pappas

   ...εμείς όμως δεν έχουμε οφφσορε εταιρίες πως θα τον πληρβσουμε

 10. avatar Tiger Kotsos

  Δεν βλέπει την καταιγίδα πούρχεται καταπάνω της και την πείραξε ο Χαρίτος.
  Αχ Κούλα ......

 11. avatar giannis tzanidakis

  καλα αυτή η μεσαια νοικοκυρά εχει προβλημα ακομη δεν εχει καταλάβει τι εχει συμβεί.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει