Έξω φρενών έγινε ο Μιχάλης Χαρίτος, ο πρώην γείτονας του ζεύγους Τσοχατζοπούλου, με το εξώδικο που του έστειλε η Βίκυ Σταμάτη, για παράνομη συμπεριφορά με αφορμή και τα πλάνα των τηλεοπτικών συνεργείων που έχουν ληφθεί μέσα από την οικία Τσοχατζόπουλου, ενώ του καταλογίζει ως απώτερο σκοπό του την δήμευση της περιουσίας της.

«Με κατηγορεί ότι έδειξα το σπίτι της. Ας έρθει τώρα οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να δει ότι είναι κλειδωμένα. Πρέπει να έρθει κάποιος που έχει τα κλειδιά, διαφορετικά είναι κλειδωμένα όλα» είναι η απάντηση του 77χρονου επιχειρηματία για τα όσα του καταλογίζει η πρώην γειτόνισσά του, στην Espresso.

Όσο για το περιβόητο «φέσι» στην ΕΥΔΑΠ λέει: «Όσο ζούσε στο σπίτι η Κυρία Σταμάτη, ο λογαριασμός του νερού ερχόταν πότε 1.200 ευρώ πότε 900 ευρώ».

Μετά την αποκάλυψη των σκανδάλων και τη φυλάκιση του ζεύγους ο κ. Χαρίτος υποστηρίζει πως η γειτονιά του έχει γίνει πλέον… αξιοθέατο.

«Η περιοχή μας έχει γίνει αξιοθέατο. Δεν μπορούμε να βγούμε χωρίς να μας ρωτήσουν κάτι. Αν έρθετε στην Αεροπαγίτου, θα δείτε ότι ο κόσμος έρχεται γι αυτό. Έχει κόσμο από κάτω και βλέπει» τονίζει ο επιχειρηματίας περιγράφοντας πως σταματούν μπροστά από το σπίτι ξεναγοί και αφηγούνται στους τουρίστες την «αμαρτωλή» ιστορία του.