Σπείρα που διέπραττε κλοπές σε καταστήματα στην Χαλκίδα και στην Αμάρυνθο Εύβοιας εντόπισαν και συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Τα δύο άτομα που έπεσαν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν 19 περιπτώσεις κλοπών- διαρρήξεων σε καταστήματα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα. Και κατέσχεσαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα πιστόλι τύπου REPLICA , διαρρηκτικά εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.

Οι δράστες από την παράνομη δράση τους αποκόμισαν χρηματικά ποσά καθώς και πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις 8 .000 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ένας ακόμη 37χρονος συνεργός τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή Χαλκίδας.