Συνελήφθη από την Αστυνομία κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε πρόσφατα 29χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Αναλυτικότερα ο 29χρονος συνελήφθη στην Κορινθία αφού ταυτοποιήθηκε το αποτύπωμά του το οποίο βρέθηκε στις 14 Μαρτίου του 2011 σε οικία της οδού Ελλησπόντου 53 στη Ν. Ιωνία του Βόλου, καθώς επίσης στο σπίτι της οδού Ορφέος 21 στο Χολαργό.

Αυτή την ώρα η Αντιτρομοκρατική πραγματοποιεί τέσσερις έρευνες σε ισάριθμα σπίτια της Αθήνας για τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά καιρούς διέμενε εκεί ο 29χρονος.

Αναμένεται να εκδωθεί επίσημη ανακοίνωση από την Αντιτρομοκρατική καθώς και επίσης και διάταξη από τον Εισαγγελέα όπου θα δίνονται στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρη στοιχεία του.

Οι αρχές θεωρούν ότι ο 29χρονος είναι ένα από τα βασικά στελέχη της οργάνωσης και τον συσχετίζουν με τη δράση -των υπολοίπων- που έχουν συλληφθεί για τρομοκρατικές επιθέσεις με εκρηκτικούς μηχανισμούς, εμπρησμούς καθώς και συμμετοχή το 2009 στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου όπυυ αντιμετωπίστηκε αρχικά η «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

Κατά το παρελθόν, ο 29χρονος είχε προσαχθεί μία ακόμα φορά από τις Αρχές.