Τραγική ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης ενός ηλικιωμένου άνδρα από το Καματερό Αττικής, καθώς ο άτυχος 76χρονος, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και βρέθηκε τελικά σε δασική περιοχή της Ευρυτανίας, ενώ το πτώμα του ήταν «φαγωμένο» από άγρια ζώα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο δασοφύλακας πήγε το πρωί στη δασική θέση «Πλάτανος» κοντά στον Άγιο Νικόλαο Καρπενησίου για να «σημάνει» κάποια δέντρα που είχαν πέσει από το χιόνι τις προηγούμενες ημέρες. Ανάμεσα στα πεσμένα έλατα διέκρινε ένα σακάκι και πλησιάζοντας περισσότερο πάγωσε. Το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα, ήταν σε προχωρημένη σήψη και μάλιστα σε ορισμένα σημεία ήταν «φαγωμένο» από άγρια ζώα. Ο δασοφύλακας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Μέσα στο σακάκι του ηλικιωμένου άνδρα, βρέθηκε κάποιο δημόσιο έγγραφο που παρέπεμπε στα στοιχεία ενός 76χρονου, που είχε εξαφανιστεί από το Καματερό Αττικής στις 8 Μαρτίου. Ο 76χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ιδρύματα.

Ο ηλικιωμένος, ο οποίος κατάγεται από τα Κλεπά Αιτωλοακαρνανίας, όπως όλα δείχνουν πήρε το λεωφορείο από Αθήνα για Καρπενήσι και κατέβηκε στο δρόμο κοντά στην διασταύρωση με το Κρίκελο για να συνεχίσει με τα πόδια, αφού από εκείνη την περιοχή υπάρχει δρόμος, που συνδέεται με το χωριό του. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και άφησε, άγνωστο πώς, την τελευταία του πνοή μέσα στο δάσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ορεινή αυτή περιοχή μέχρι και αρχές Απριλίου χιόνιζε και οι θερμοκρασίες ήταν πολύ χαμηλές.