Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 24 και 33 ετών καθώς και δύο Έλληνες, ένας άνδρας 48 ετών και μία γυναίκα 45 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα, εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν με συντονισμένη επιχείρηση.

Η έρευνα έγινε σε τέσσερα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες σαν κρύπτες και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Ακατέργαστη κάνναβη βάρους: –29.808- γραμμαρίων.
• Ένα (1) πολεμικό όπλο KALASHNIKOV με γεμιστήρα.
• Το χρηματικό ποσό των -6.300- ευρώ.
• Εννέα (9) κινητά τηλέφωνα.
• Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Οι ανωτέρω συλληφθέντες οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Εν τω μεταξύ, εχθές το βράδυ, αστυνομικοί της Δ.Α.Α/ Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν έναν Ρουμάνο, ο οποίος προσπαθούσε να περάσει ναρκωτικές ουσίες στην αίθουσα αφίξεων του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο ανωτέρω, προερχόμενος από Καράκας-Βενεζουέλας, μέσω Μαδρίτης-Ισπανίας (TRANZIT), με πτήση των Ισπανικών Αερογραμμών, κατελήφθη να κατέχει σε διπλό τοίχωμα εντός μεταλλικού δοχείου (θερμός), ποσότητα ΚΟΚΑΙΝΗΣ βάρους –230- γραμμ.
Όπως διαπιστώθηκε ο συλληφθείς είχε ελεγχθεί τόσο κατά την αναχώρησή του από το Καράκας όσο και στην ενδιάμεση στάση του στη Μαδρίτη με αρνητικό όμως αποτέλεσμα.

Ο ανωτέρω συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα 6-8-2010 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.