Ένας 43χρονος και ένας 50χρονος, υπάλληλοι εταιρείας τηλεπικοινωνιών, συνελήφθησαν στην Πεύκη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, για κλοπές μεγάλων ποσοτήτων καλωδίων, ιδιοκτησίας της εταιρείας στην οποία εργάζονταν, με σκοπό την πώληση του εσώκλειστου χαλκού. Παράλληλα, η αστυνομία συνέλαβε και έναν 32χρονο έμπορο σιδήρων και μετάλλων, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, χθες το πρωί, οι δύο συλληφθέντες αφαίρεσαν από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην οποία εργάζονταν ως υπάλληλοι, 19 κουλούρες καλωδίων, συνολικού βάρους 594 κιλών. Στη συνέχεια, ο 50χρονος μετέφερε την ποσότητα των καλωδίων στον 32χρονο έμπορο σιδήρων, με σκοπό να την πουλήσει, αλλά δεν πρόλαβε, γιατί συνελήφθη.

Όπως εξακριβώθηκε, οι δύο υπάλληλοι αφαιρούσαν συστηματικά μεγάλες ποσότητες καλωδίων από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας, με την εκτιμώμενη ζημιά να υπερβαίνει το ποσό των 70.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.