Φύλλο και φτερό έκανε η αντιτρομοκρατική την αγροικία στην Αγία Τριάδα Μώλου στη Φθιώτιδα που είχε νοικιάσει ένας από τους συλληφθέντες μαζί με τον Γ. Πετρακάκο.

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία θεωρούν πως ο καταζητούμενος Γ. Πετρακάκος που συνελήφθη στο Βόλο έχει σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση που διέπραξε και την Χολυγουντιανή ληστεία στο Δίστομο.

Το πολεμικό καλάσνικοφ και το πιστόλι που βρέθηκαν στην κατοχή του Γιώργου Πετρακάκου – συνεργού των Μαζιώτη και Βασίλη Παλαιοκώστα – εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού.

Την ίδια ώρα στο εργαστήριο DNA της ελληνικής αστυνομίας εξετάζονται τα δείγματα γενετικού υλικού της συντρόφου του Πετρακάκου με  γενετικό υλικό στις ένοπλες ληστείες στον Γαλατά Τροιζήνας των Σπετσών και σε δυο τρομοκρατικές επιθέσεις της ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών στα γραφεία της ΝΔ στη Λ. Συγγρού και στην Ισραηλινή πρεσβεία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ευρήματα στην αγροικία του Μώλου Λαμίας όπου φαίνεται να ήταν το επιχειρησιακό κέντρο των ληστών του Διστόμου στο οποίο βρέθηκαν καλυμμένα δυο αυτοκίνητα και δυο ακόμη ιδιοκτησίας της συντρόφου του Πετρακάκου στο δρόμο.

Η εν λόγω αγροικία περιβάλλεται από κήπο περιφραγμένο με  πανί ούτως ώστε να μη διακρίνεται το εσωτερικό. Εκεί, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε μεταξύ άλλων δύο αυτοκίνητα, ένα τζιπ και ένα συμβατικό, και τα δύο καλυμμένα με κουκούλες. Πιθανολογείται ότι είναι κλεμμένα ενώ πρόκειται να ερευνηθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί ή όχι σε ληστείες ή άλλες ένοπλες ενέργειες.

 

petrakako6 petrakako5 petrakako4 petrakako3 petrakako2 petrakako1