Στο «μικροσκόπιο» της αστυνομίας βρίσκεται η σύντροφος του Γιώργου Πετρακάκου, μετά τη σύλληψη του άντρα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία στο Βόλο.

Για τις Αρχές, το ζευγάρι φαίνεται πως έχει σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και θεωρούν ότι τα χρήματα των ληστειών χρησιμοποιούνταν για τα «ταμεία» των οργανώσεων, σύμφωνα με το MEGA. Η αστυνομία ερευνά παράλληλα τη σχέση που μπορεί να έχουν με την οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Η σύντροφος του Πετρακάκου είναι αδελφή του Τάσου Θεοφίλου που βρίσκεται στη φυλακή για τη ληστεία της Πάρου με το νεκρό οδηγό ταξί και εξετάζεται εάν είναι η γυναίκα που πήρε μέρος στη ληστεία στις Σπέτσες, στην Πάρο, καθώς και στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Για να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή της γυναίκας στις ληστείες αυτές, οι αστυνομικοί περιμένουν απαντήσεις από τα εργαστήρια.

Τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα δείξουν αν ο οπλισμός που εντοπίστηκε στο σπίτι του Πετρακάκου στο Βόλο είχαν χρησιμοποιηθεί στη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου στο Βόλο, καθώς και αν το «ορφανό» DNA που βρέθηκε στις Σπέτσες ταυτίζεται με αυτό της γυναίκας.