Ξέσπασε σε δηλώσεις που έκανε η γιαγιά της 28χρονης Κυριακής, που δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Άγιους Αναργύρους, με την ηλικιωμένη να εύχεται να πιάσουν οι κατάρες προς τον δράστη.

«Ό,τι και να σας πω, δεν γυρίζει πάλι το κορίτσι. Δεν γυρνάει το κακό, να μην ξαναγίνει, να μην ξαναγίνει. Το ταξίδι της να είναι… καλό παράδεισο. Το ταξίδι της να είναι ωραίο και τι να της πω; Τα νιάτα της, την ζωή της, την ομορφιά της. Τα άφησε όλα πίσω, γιατί να πάει;», είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Καταρρακωθήκαμε όλοι, αυτό είναι μεγάλο κακό που έγινε και να κάνουν κάτι, να κάνουν κάτι! Εδώ τον τάισα κιόλας. Του έχω πει και κατάρες, να τον πιάσουν. Έχω πει και κατάρες, ό,τι έφαγε να του γίνει πόνος. Δεν μπορώ άλλο, όπως μας πόνεσε, να πονέσει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ανέφερε πως ο θείος της 28χρονης, το μικρότερο από τα 7 αδέλφια του πατέρα της, είναι εν ενεργεία αστυνομικός, στον οποίο όμως η Κυριακή δεν είχε μιλήσει, από φόβο μην ο 39χρονος έκανε κακό στην οικογένειά της.

«Εγώ γι’ αυτόν τον λόγο νομίζω ότι δεν μίλαγε και φοβόταν μην κάνει ο πατέρας της τίποτα. Γι’ αυτό έγινε αυτό το πράγμα, φοβόταν το παιδί και το είδαν εκεί πέρα και δεν έκαναν τίποτα ρε γαμώτο, τίποτα δεν έκαναν! Τι αστυνομία έχουμε; Τι έχουμε; Τι είναι αυτά τα πράγματα;», είπε μεταξύ άλλων στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού.