Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το κύκλωμα μαστροπείας που εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Μια γυναίκα 25 ετών φέρεται να είναι η «εγκέφαλος». Τα επτά κορίτσια ήταν ηλικίας μόλις 16 και 17 ετών, ενώ κάποιοι από τους πελάτες του κυκλώματος έδιναν στις μαθήτριες για τα ερωτικά ραντεβού, αντί για χρήματα, ποσότητες κοκαΐνης.

Η 25χρονη Μαρία, η οποία «ψάρεψε» τα επτά ανήλικα κορίτσια -που γνωρίζονταν μεταξύ τους- στο κέντρο της Αθήνας, και τα έπεισε να εκδίδονται σε πελάτες που θα έβρισκε η ίδια, είναι σεσημασμένη για ναρκωτικά και αρπαγή.

Τα ερωτικά ραντεβού γίνονταν σε ξενοδοχεία στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και στις οικίες των πελατών.

Για κάθε ερωτική συνεύρεση οι ανήλικες ελάμβαναν από 200 έως 400 ευρώ. Πραγματοποιούσαν τουλάχιστον τρία ερωτικά ραντεβού την εβδομάδα, σύμφωνα με την Αστυνομία και όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Η 25χρονη μαστροπός έπαιρνε από 50 έως 100 ευρώ από κάθε κοπέλα και πολλές φορές τη συνόδευε η ίδια στα ραντεβού. Σε άλλες περιπτώσεις η μεταφορά των κοριτσιών στις ερωτικές συνευρέσεις γινόταν με ταξί και ΙΧ αυτοκίνητο.

Επίσης από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι μια κοπέλα 21 ετών εξέδιδε μια 17χρονη μαθήτρια, λαμβάνοντας 20 ευρώ από κάθε ερωτικό της ραντεβού.

Η 25χρονη προαγωγός είχε προσεγγίσει τις επτά φίλες και τις εξωθούσε στην πορνεία, τουλάχιστον από το καλοκαίρι του 2023.

Το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, την Κυριακή και τη Δευτέρα, σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησε στην πλατεία Αττικής, την Ομόνοια, τον Βύρωνα και το Αιγάλεω, συνέλαβε την 25χρονη αρχηγό, την 21 ετών συνεργό της, και τους δύο οδηγούς που μετέφεραν τις ανήλικες στα ραντεβού.

Έξι άτομα κατηγορούνται για την υπόθεση, ανάμεσά τους και τέσσερις πελάτες.