Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πελασγία, από το θάνατο του 56χρονου Γιάννη Τσεκούρα, που εκτυλίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, μέχρι τελικά να συλληφθεί ο αλλοδαπός που τον σκότωσε με το αυτοκίνητο.

Ο άτυχος 56χρονος βρέθηκε χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 7 νεκρός στο χωράφι του έχοντας κάποιο χτύπημα στο κεφάλι. Αρχικά διαδόθηκε στο χωριό ότι έπεσε θύμα ληστείας και τον σκότωσαν. Οι συζητήσεις και τα σενάρια στα καφενεία έδιναν κι έπαιρναν.

Μετά ειπώθηκε ότι έπαθε καρδιακό επεισόδιο και ότι το χτύπημα ήταν από την πτώση στο έδαφος. Η ιατροδικαστική έκθεση όμως έκανε λόγο για ισχυρή πτώση και όλα έδειχναν παράσυρση από αυτοκίνητο.

Τι έγινε όμως πραγματικά;

Το θύμα είχε πάει για ελιές με το γαμπρό του και κάποιους εργάτες. Όταν το απόγευμα τελείωσαν και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει, διαπίστωσε ότι δεν έπαιρνε μπροστά από μηχανική βλάβη. Είπε στο γαμπρό του να πάει τους εργάτες και να επιστρέψει να τον πάρει, αν στο μεταξύ δεν είχε καταφέρει να επιδιορθώσει τη ζημιά στο αυτοκίνητό του.

Όταν επέστρεψε ο γαμπρός του βρήκε το αυτοκίνητο, όχι όμως και τον ίδιο. Είχε ήδη βραδιάσει και υπέθεσε ότι κάποιος πέρασε και τον πήρε και τον έψαξε στα δυο ελαιοτριβεία της περιοχής, χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από 2 ώρες περίπου τον βρήκαν τελικά μέσα στο χωράφι νεκρό κάτω από μια ελιά και σε απόσταση 4-5 μέτρων από το δρόμο.

Όπως απεδείχθη από την έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκαν τα κλειδιά του πατημένα από αυτοκίνητο και υπολλείμματα από σπασμένο φανάρι αυτοκινήτου και γυαλιά.

Δυστυχώς την ώρα που περίμενε στην άκρη του δρόμου τον γαμπρό του να επιστρέψει να τον πάρει, ένας 40χρονος Βούλγαρος από το Βαθύκοιλο τον χτύπησε με το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε.

Η αστυνομία τον συνέλαβε σήμερα το μεσημέρι, αφού ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησε, εντόπισε το χτυπημένο αυτοκίνητό του και τον ίδιο, που μάλιστα είχε πάει για δουλειά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Πηγή: lamiareport.gr