Θύμα των social media φαίνεται πως έπεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, καθώς η «έκθεση μαθητή» για το ΠΑΣΟΚ που διάβασε στη διάρκεια του χθεσινοβραδινού ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ανήκει τελικά σε χρήση του διαδικτύου. «ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλο κόμμα και έβγαινε πρώτο αλλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι. Ρώτησα τη μαμά γιατί το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις εκλογές και άρχισε να κλαίει», αναφερόταν στην έκθεση του «μαθητή» που διάβασε δυνατά ενώπιον πολιτικών αρχηγών και δημοσιογράφων ο κ. Καμμένος. ekthesi Η γκάφα δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στα social media, ενώ ο ίδιος ο δημιουργός του κειμένου έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, απαντώντας σε άλλους χρήστες: «Παιδιά, ευχαριστώ για την αγάπη, αλλά μεταξύ μας τώρα: Τι άλλο θα λέγανε στο debate, αν όχι για μένα;».

«Παιδιά, δεν χαλαρώνουμε, έχουμε και τις Προεδρικές σε λίγο καιρό στις ΗΠΑ, να φτιάξουμε καμιά τρολιά στα αγγλικά, να τη διαβάσει η Χίλαρυ», συνέχισε ο ίδιος.

Ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε σχετικά στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, απαντώντας πως αν πράγματι η έκθεση ήταν ψεύτικη, αυτός που την έφτιαξε είναι «καταπληκτικός».