Ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Ρουπακιά ζητά προστασία

Η δίκη της Χρυσής Αυγής διεκόπη για την Παρασκευή


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
14:58
04/11/2015
Ο αστυνομικός που συνέλαβε τον Ρουπακιά ζητά προστασία
2
loading

Την προστασία του ίδιου και της οικογένειας του ζήτησε  με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του ο αστυνομικός Δημήτρης Κουρέτζης απευθυνόμενος στο δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Ζητώ την προστασία μου γιατί δεν θέλω να υπάρχει κίνδυνος για εμένα και την οικογένεια μου» είπε.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός είχε καταθέσει πως πριν λίγες εβδομάδες δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα και στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου «χαράκωσαν το αυτοκίνητο του γράφοντας τη λέξη «μ....». Ωστόσο ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να κατονομάσει το πρόσωπο το οποίο του τηλεφώνησε και όπως είπε τον απείλησε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο μάρτυρας χαρακτήρισε τον Γ. Ρουπακιά νηφάλιο και ήρεμο.

«Ήταν νηφάλιος , ήρεμος χωρίς να αντιδράσει κοιτούσε  μπροστά, ενώ το παλικάρι ήταν αιμόφυρτο  λίγο πιο πέρα», είπε χαρακτηριστικά για να ακούσει τον συνήγορο να τον ρωτά «Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν παγωμένος ή σοκαρισμένος;»

Μάρτυρας: Από την εμπειρία μου, κάποιος που είναι παγωμένος δεν μπορεί ούτε να μιλήσει. Από το τσιγάρο που κάπνιζε και από τον τόνο της φωνής του φάνηκε. «Δεν ξέρω» μου είπε, από αδιαφορία.

Ο διάλογος προκάλεσε σχόλια στο ακροατήριο και η πρόεδρος παρενέβη.

Πρόεδρος: Κάποιες κινήσεις να λείπουν, παρακαλώ. Δεν βοηθούν.

Μάγδα Φύσσα: Ούτε τα λόγια βοηθούν.

Παναγιώτης Φύσσας: Θα τον πούμε και Άγιο Ρουπακιά τώρα;

Η δίκη διεκόπη για την Παρασκευή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar kostmar

    γιατί δεν ζήτησε άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπιστεί ποιος του τηλεφώνησε; επίσης, αν κάθε αστυνομικός, που καταθέτει σαν μάρτυρας ζητάει και προστασία δεν φτάνει όλο το σώμα...

    1. avatar xoxoxoxo

      Αν όλοι οι στυνομικοί ήταν σαν το συγκεκριμένο δεν θα έβλεπες συνθήματα όπως το μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί. Επίσης, η χρεισοιαβγοι είναι εγκληματική οργάνωση με ότι συνεπάγεται αυτό.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει