Για το παρασκήνιο της διαγραφής της από το κόμμα «Σπαρτιάτες» μίλησε η Δομινίκη Παπαδοπούλου το πρωί της Τετάρτης (28/6). Κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης αποκάλυψε πως δεν είχε καλή αντιμετώπιση δημόσια ενώ πίσω από τη κάμερες είχε τη στήριξη των μελών του κόμματος.

Όπως τόνισε στο Mega και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Δημόσια δεν είχα καλή αντιμετώπιση, πίσω από τις κάμερες είχα τόσο την στήριξη των μελών όσο και ο πρόεδρος του κόμματος, ο οποίος δήλωσε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει και κατόπιν μετέβη σε ανακοίνωση, χωρίς να έχω επίσημη ενημέρωση».

Αναφερόμενη στη διαγραφή της από το κόμμα επειδή διατηρούσε λογαριασμό στο Onlyfans επεσήμανε πως χαρακτηρίζει λάθος τον λόγο για τον οποίο πάρθηκε αυτή η απόφαση από τους Σπαρτιάτες.

«Δεν μου είχαν πει τίποτα για τον Ηλία Κασιδιάρη. Μου πρότεινε ένας γνωστός μου να κατέβω υποψήφια με το κόμμα και το δέχθηκα. Θεωρώ ότι ήταν λάθος η διαγραφή μου από το κόμμα για αυτό τον λόγο» σημείωσε.

«Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά μου μέσω των social media υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιους ακροδεξιούς ανθρώπους που τηλεφωνούσαν στο κόμμα κι έλεγαν ότι αν δεν φύγω από το κόμμα, τότε δεν θα το ψηφίσουν» συμπλήρωσε.

«Με έβριζαν και με αποκαλούσαν ιερόδουλη»

«Υπήρξε ένα πολύ μικρό ποσοστό μηνυμάτων που ήταν ακραία, υβριστικά κι ακόμα ντρέπομαι να διαβάσω αυτά τα μηνύματα. Κάποια ήταν κι απειλητικά που μου έλεγαν ότι αν με πετύχουν έξω θα με χτυπήσουν. Επειδή έχω κάνει στα πλαίσια της δουλειάς μου κάποια καλλιτεχνικά γυμνά μου έλεγαν ότι είμαι η ντροπή του εθνικισμού και με αποκαλούσαν ιερόδουλη», περιέγραψε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας η Δομινίκη Παπαδοπούλου ανέφερε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο κόμμα των Σπαρτιατών, ακόμα και αν της ζητηθεί να επιστρέψει.