Το μοντέλο Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια βουλευτής με το κόμμα των «Σπαρτιατών», όμως, διεγράφη πριν λίγες μέρες, καθώς διατηρούσε λογαριασμό στη συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans. Η ίδια έσπασε τη σιωπή της σήμερα και μίλησε για τα όσα έχουν εκτυλιχθεί μετά τις εκλογές και τη διαγραφή της.

Η Δομινίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, αφού βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της, τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά, η πρώην υποψήφια βουλευτής των «Σπαρτιατών» ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για το πώς αποφάσισε να μπει στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Σύμφωνα με την ίδια, «ήξερα ένα άτομο που ασχολείται με τα πολιτικά. Ήξερε τις απόψεις μου και τις ανησυχίες μου σε σχέση με το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Εγώ δεν ήξερα το κόμμα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

«Ήθελα να έχω ένα βήμα για να εκπροσωπήσω τις δικές μου απόψεις και τον φτωχό λαουτζίκο», ανέφερε, συγκεκριμένα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου. «Γνώριζα τις απόψεις που πρεσβεύει το κόμμα για ζητήματα, όπως το λαθρομεταναστευτικό, τη φτώχεια και ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία. Δεν γνώριζα πως πίσω από το κόμμα κρύβεται ο Κασιδιάρης και δεν γνώριζα πολλά άτομα από το κόμμα», πρόσθεσε η ίδια.

«Η ανακοίνωση της διαγραφής μου έχει γίνει εδώ και μια εβδομάδα. Όταν άρχισα να διαφημίζω την υποψηφιότητά του, υπήρξαν αντιδράσεις, οι οποίες ενόχλησαν το κόμμα», αναφέρει η Δομινίκη Παπαδοπούλου για τις σέξι της φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ήταν λίγοι αυτοί που μου γράφανε πάρα πολύ άσχημα σχόλια, σοκαρίστηκα. Μου έλεγαν πως “αν με βρουν στο δρόμο θα με δείρουν”. Με φώναζαν “ιερόδουλη” για να το πω ευγενικά, και με έλεγαν “η ντροπή του εθνικισμού”».