Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που συμμετείχαν στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/05) ήταν και ο Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος εκπροσώπησε τον Ant1. Πλήθος δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων βρέθηκαν εντός και εκτός του Ραδιομεγάρου προκειμένου να καλύψουν το πρώτο ντιμπέιτ το οποίο έγινε μετά από 8 ολόκληρα χρόνια.

Τόσο κατά την άφιξη τους στην ΕΡΤ όσο και κατά την έξοδό τους από το κτίριο, μετά το τέλος του ντιμπέιτ, δημοσιογράφοι και πολιτικοί αρχηγοί προχώρησαν σε δηλώσεις.

Λίγο μετά τις 00:00 το βράδυ, ο Γιώργος Παπαδάκης βγήκε από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και έδωσε την πρώτη του εκτίμηση για την εικόνα του ντιμπέιτ. Ωστόσο αυτό που δεν περίμενε ο δημοσιογράφος του Ant1, είναι πως κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, θα του έκανε… photobombing ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πάρα πολλές φορές ήθελα να επανέλθω με ερωτήσεις γιατί οι απαντήσεις έδιναν τη δυνατότητα να κάνεις follow up…» ξεκίνησε να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης στους δημοσιογράφους και τότε ακούστηκε η φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη να λέει «μισό να τελειώσει o κ. Παπαδάκης» καθώς δεν ήθελε να ενοχλήσει τον δημοσιογράφο.

Τότε όλα τα κεφάλια γύρισαν και κοίταξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον Γιώργο Παπαδάκη να τον προσκαλεί. «Ελάτε, ελάτε» του είπε με τον πρωθυπουργό να κάνει χιούμορ λέγοντας: «Αυτό λέγεται photobomb!».