Τη δική του εκδοχή για τα όσα έχουν ειπωθεί για την εμπλοκή του στην υπόθεση του εξαφανισμένου 20χρονου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη έδωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι είχε παρέμβει στη Γαλακτοκομική Σχολή Αθηνών υπέρ ενός φοιτητή αλλά δεν γνωρίζει εάν αυτός είναι μεταξύ των «βασανιστών» του Γιακουμάκη.

«Οι γονείς του παιδιού με παρακάλεσαν να πω μία κουβέντα γιατί το παιδί τους είχε κάνει μία αταξία και πήγαν να το διώξουν» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, διευκρινίζοντας ότι είχε ζωγραφίσει σε έναν τοίχο την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού από το οποίο κατάγεται.

Παράλληλα, ο κρητικός βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε επικαλούμενος ότι πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, επικοινωνησε με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης απέκρουσε την παράκληση ενοχλημένος.

«Κακώς πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο, να πάει ο μικρός να ζητήσει συγνώμη και να βάψει τον τοίχο» διεμήνυσε σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου ο κ. Μαρκογιαννάκης στους γονείς του παιδιού, το οποίο θα έδιωχναν από τη Σχολή στα Ιωάννινα.

«Πήρα τηλέφωνο για μία άλλη υπόθεση. Τι δουλειά μπορεί να έχει αυτή με τα γεγονότα μετά από τόσο καιρό και την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;» σημείωσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι «πρέπει να γίνει ενδελεχής εισαγγελική έρευνα ώστε να πέσει φως στα αίτια της εξαφάνισης».

«Δεν μπορούμε να αμολάμε μία μελανιά και μετά να σιωπούμε. Δεν μπορεί να πλανάται μία τέτοια κατηγορία» πρόσθεσε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ισχυριζόμενος ότι επιχειρεί εδώ και μέρες να επικοινωνήσει την κ. Ακρίτα και δεν το έχει καταφέρει.