Η γερμανίδα καγκελάριος πρωταγωνιστεί στη Bild η οποία την εμφανίζει πιο ηρωική από ποτέ να δίνει μάχες man to man, όπως γράφει, μια με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και μια με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η εφημερίδα σε ένα κείμενο όπου περιγράφονται όσα έγιναν στο Μινσκ και στη Σύνοδο Κορυφής κάνει λόγο για πολιτική μάχη και για τις 30 σκληρότερες ώρες της ζωής της Μέρκελ!

Περιγράφει το κλίμα αντιπαράθεσης που υπήρξε στην σύνοδο κορυφής με τα θέματα της Ουκρανίας αλλά και με την Ελλάδα.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει με χρονολογική σειρά την πορεία της Ανγκελα Μέρκελ από το Μισνκ στις Βρυξέλλες περιγράφοντας τις διαπραγματεύσεις στις οποίες εμπλέκεται η Γερμανίδα καγκελάριος σημειώνει ότι στην Βελγική πρωτεύουσα έπρεπε να δει τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας ο οποίος την έχει αμφισβητήσει και την έχει χλευάσει αρκετές φορές…

Στις 16:00 το απόγευμα, αναφέρει το δημοσίευμα της Bild, η Γερμανίδα καγκελάριος συναντιέται με τον Αλέξη Τσίπρα μετά από 30 ώρες αϋπνίας. Ανταλλάσουν χειραψία, της χαμογελά, του χαμογελά και καταλαβαίνει ότι όπως με τον Πούτιν κατέληξε σε συμφωνία το ίδιο πρέπει να κάνει και με την Ελλάδα. Να έρθει σε συμφωνία.