Ο Παύλος Πολάκης έχει κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Open.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι, ενώ σε σχόλιο της Πόπης Τσαπανίδου ότι υπάρχει ένας βουλευτής, ο κ. Πολάκης που είναι ανεμβολίαστος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «κάνετε λάθος, ο κ. Πολάκης έχει εμβολιαστεί».

«Είχε δηλώσει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο, πριν από λίγες ημέρες εμβολιάστηκε. Ήταν επιλογή του να εμβολιαστεί, το είχε δηλώσει ότι τον Σεπτέμβριο θα εμβολιαστεί».

Ερωτηθείς για το παρασκήνιο του εμβολιασμού του Παύλου Πολάκη, ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι «δεν υπάρχει παρασκήνιο. Όταν είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο, τού το υπενθύμισα εγώ, ότι έχεις κάνει μία δημόσια δήλωση και μου είπε θα μείνει σε αυτή τη δήλωση».

«Χθες το απόγευμα μου έστειλε sms με την εικόνα του εμβολιασμού και ότι “έκανα την υπόσχεσή μου πράξη. Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, εγώ ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης”. Αυτό είναι θεμιτό. Αλλά επίσης θεμιτό είναι να είναι ξεκάθαρη και η θέση του κόμματος. Διότι προσπαθεί ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση, η κυβερνητική προπαγάνδα να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Εδώ δεν θα μοιραστούμε ευθύνες που δεν έχουμε, και είμαστε σαφείς ως προς αυτό» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.