Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Ν. Κακλαμάνης ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια του στο νέο δήμαρχο Αθηνών τον κ. Καμίνη.

«Στις δύσκολες στιγμές που έρχονται για την Ελλάδα και για την Αθήνα, μαζί με τα συγχαρητήριά μου στον κ. Γιώργο Καμίνη, θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία και δύναμη προκειμένου να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο που τον περιμένει. Στον βαθμό που θα χρειαστεί τη βοήθειά μου κατά την προσεχή τετραετία, είναι αυτονόητο ότι θα του την προσφέρω γιατί δεν θα πάψω ποτέ να αγαπώ την πόλη μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, κατ’ αρχήν, στους εργαζόμενους του Δήμου, οι οποίοι τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια έκαναν το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους εθελοντές που βοήθησαν τα τέσσερα αυτά χρόνια να γίνει ένα πολύ σημαντικό έργο.

Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν είναι κάτι που με χαροποιεί, πλην όμως αυτό δεν θα με εμποδίσει, από το να πω επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο περίπου 50% των συμπολιτών μου που για μία ακόμα φορά με τίμησαν με την ψήφο τους».