Δημοτική Αστυνομία και Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης

Συνεχίζει τις επισκέψεις σε υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων ο νέος δήμαρχος


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:54
18/09/2019
Δημοτική Αστυνομία και Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού επισκέφθηκε σήμερα ο Κώστας Μπακογιάννης
5
loading

Τις επισκέψεις του σε υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων που σχετίζονται άμεσα με την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών συνεχίζει ο νέος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού του δήμου στο Μετς και στη συνέχεια στα κεντρικά γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, στη Διεύθυνση Ηλεκτρολογικού συζήτησε επί 1,5 ώρα με τους εργαζόμενους για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και για τον σχεδιασμό με τον οποίο μπορούν να αντιμετωπιστούν το επόμενο διάστημα. Στόχος, τονίστηκε, είναι να μην υπάρχουν σκοτεινές γειτονιές και να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας κατοίκων και επισκεπτών.

Στη Δημοτική Αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε σύσκεψη 2,5 ωρών με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και επιτελικά στελέχη της υπηρεσίας,  όπου «αναλύθηκε το σχέδιο για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας με όλες τις αρμοδιότητες που διαθέτει, στο κέντρο αλλά και στις γειτονιές».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Μ

  Οι δημοτικοί αστυνομικοί είναι πτυχιούχοι να τους βάζουμε να καθαρίζουν!;; Μερικές φορές αδύνατο να σάς παρακολουθήσω

 2. avatar Φ

  Αυτή πού κατάργησε ο θείος του Κούλης ;;

 3. avatar Δημότης Αθηναίων

  Οι υπεράριθμοι της δημοτικής αστυνομίας που έχουν προσληφθεί με ρουσφέτια, να μεταταγούν σε άλλες υπηρεσίες που χρειάζεται επιπλέον προσωπικό.
  Οι υπηρεσίες καθαριότητας χρειάζονται σκουπιδιάρηδες και οδοκαθαριστές.

  1. avatar Θάνος 2019

   Ο οαεδ είναι κοντά στην περιοχή σου? Γιατί αυτό σου εύχομαι ολόψυχα...

  2. avatar ακερσεκοντ

   γιατί τους είναι δύσκολο να πάρουν μια σκούπα και να καθαρίζουν, και εάν μπήκαν με ρουσφέτι οχι μετάταξη αλλά σπίτι τους δεν θα τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογουμενος αυτούς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει