Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Μάχη ψήφο- ψήφο για Παπαχριστόπουλο και Κουρουμπλή

Εκλογικό θρίλερ στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών λίγο πριν το νήμα


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
3:50
08/07/2019
Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Μάχη ψήφο- ψήφο για Παπαχριστόπουλο και Κουρουμπλή
loading

Ένα εκλογικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη Β2 Περιφέρεια του Δυτικού Τομέα Αθηνών ανάμεσα στους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Παπαχριστόπουλο και Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αυτή τη στιγμή με την ενσωμάτωση των σταυρών να έχει φτάσει το 95% και να λείπουν ακόμα 34 εκλογικά τμήματα, η διαφορά ανάμεσα στους υποψηφίους είναι μόλις 44 ψήφοι!

Ο κ. Παπαχριστόπουλος που προηγείται κι αν μείνουν έτσι τα πράγματα εκλέγεται, έχει λάβει 13.295 ψήφους, έναντι 13.251 ψήφους του Παναγιώτη Κουρουμπλή που αυτή τη στιγμή μένει εκτός βουλής.

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει