Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στον λογαριασμό του στο twitter.

«O σύμβουλος του πρωθυπουργού κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, περιφέρεται στα κοινωνικά μέσα, κάνοντας δημόσια επίδειξη ακροδεξιού κυνισμού, φραστικού τραμπουκισμού και προκλητικής πολιτικής απρέπειας απέναντι σε έναν άγνωστό του πολίτη, o οποίος εξέφρασε την αγωνία του για τη ζωή του πατέρα του», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο κ. Σαμαράς, που δεν φείδεται χαρακτηρισμών για τους πολιτικούς του αντιπάλους, θα διατηρήσει στη θέση του συμβούλου αυτόν τον εκλεκτό και στενότατο συνεργάτη του;» διερωτάται το κόμμα.

Η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter, σε διάλογό του με άλλο χρήστη, προκάλεσε και την αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου.

«Βία είναι, ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!», έγραφε ο χρήστης στον προσωπικό λογαριασμό του Φ. Κρανιδιώτη, με τον ίδιο να απαντά: «Ευχαρίστως, αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει».

«Σίγουρα αυτό που άκουσα ήταν αποκρουστικό. Αν υπάρχει αυτή η παραδοχή, με εκπλήσσει. Πάντως, αυτό που άκουσα, ήταν μια αποκρουστική δήλωση», ήταν το σχόλιο του κ. Κεδίκογλου.