Ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος κατηγορείται για ξυλοδαρμό 84χρονου!

Μηνυτής είναι ο Νικόλαος Δεληγεώργης, 84 ετών, πρόεδρος του «Ιδρύματος Δεληγιώργη» στον Βόλο. Η μήνυση υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου από τον ίδιο στις 18 Οκτωβρίου του 2009 και έπειτα από περίπου τρία χρόνια έχει οριστεί η πρώτη δικάσιμος.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Θάνος Τζήμερος, «στις 18 Οκτωβρίου του 2009, στον Βόλο, στην οδό Κουμουνδούρου 2, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί ο Νικόλαος Δεληγεώργης, τον άρπαξε με τα χέρια του και τον σήκωσε ψηλά και άρχισε να χτυπάει με δύναμη όλο του το σώμα στον τοίχο και έτσι προκάλεσε σε αυτόν απλή σωματική βλάβη».

Πάντως, ο κ. Τζήμερος, μιλώντας αποκλειστικά για το θέμα στο newsbeast.gr αρνείται τις κατηγορίες και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μία απολύτως κατασκευασμένη ιστορία, προσπαθώντας να αποφύγει να πληρώσει τις ζημιές που προξένησε στο διαμέρισμα της μητέρας μου. Μια απολύτως κατασκευασμένη ιστορία με δύο ψευδομάρτυρες. Είναι δυνατόν να σηκώσω έναν άνθρωπο και να τον χτυπάω; Είναι δυνατόν να τον σηκώσω στον αέρα; Ποιος είμαι;».