Ο νέος υφυπουργός, λίγε ώρες μετά την ανάληψη καθηκόντων στο υπουργείο Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, έθεσε ως πρώτο στόχο την εξοικονόμηση ενοικίων από τα δημόσια κτίρια, ώστε να γλιτώσει ο Έλληνας φορολογούμενος περίπου 1 εκ ευρώ. Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Από Δευτέρα θα έχουμε πλήρη δράση».

Σε ό,τι αφορά τις θέσεις του ΛΑΟΣ, εντός του νέου κυβερνητικού σχήματος, ο κ. Γεωργιάδης επεσήμανε πως «Η πατρίδα απευθύνει προσκλητήριο εθνικής ενότητας. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν πάψει οι πολιτικές μας διαφορές. Προέχει όμως να σώσουμε το καράβι που λέγεται Ελλάδα».

Μιλώντας στον Real FM, υποστήριξε ότι η πολιτική κριτική και αντιπαράθεση δεν τελειώνει με την παρούσα κυβέρνηση, ενώ υποστήριξε ότι το ΛΑΟΣ συμμετέχει στο κυβερνητικό αυτό σχήμα, ώστε να προσπαθήσει να εφαρμόσει όσα πιστεύει ότι έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί.

«Οι θέσεις του ΛΑΟΣ για τα ταξί αλλά και για όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδιες” δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και υπεραμύνθηκε των κυβερνήσεων συνεργασίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “οι μονοκομματικές κυβερνήσεις μας έφεραν μέχρι εδώ».