«Αυτοί αγόρασαν προσπάθεια πολιτικής επιρροής και η κυβέρνηση γέμισε τα ταμεία της, αλλά άμα δει κανείς, τις ιστορίες όπως τις είχε το ΒΗΜΑ της Κυριακής, τα βιογραφικά των ανθρώπων αυτών και των εταιρειών θα δει ότι και οι 4 εταιρείες έχουν παίξει κάποιο ρόλο στη διαπλοκή» τόνισε σχετικά με το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στο Βήμα FM.

«Καταρχήν το σύστημα δεν είναι καινούριο. Το έχουν κάνει οι Τούρκοι, σε πολλά δημόσια έργα και δημόσιους πλειστηριασμούς. Δεν είναι κατανάγκην κακό αυτό. Εδώ υπήρχε ένας ανομολόγητος ταμειακός σκοπός, ήθελαν να βγάλουν λεφτά. Τώρα το ερώτημα είναι, πως 246 εκατομμύρια, με τη λογική του κυρίου Παππά, θα διαιρεθούν δια 4, δηλαδή πως θα αποσβέσουν αυτό το ποσό οι άνθρωποι αυτοί, δεν θα έχουν μισθούς να δώσουν έξοδα λειτουργίας» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια και κάνοντας μια γενικότερη τοποθέτηση για το «κλίμα» που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό ο κ. Πάγκαλος σημείωσε: «Το θανάσιμο λάθος του Τσίπρα, είναι ότι νομίζει  ότι θα κυβερνήσει την Ελλάδα των μικροαστών και των φοροφυγάδων στηριζόμενος σε μία φάση σε Μαρξιστική μειοψηφία» και αναφερόμενος στα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε:

«Το ΠΑΣΟΚ, έχει τελειώσει, έχει τελειώσει η λέξη σοσιαλιστικός, σοσιαλισμός και ότι πάει με αυτό. Στη δεκαετία αυτή, τι θα γίνει; δεν θα μοιράσει καμία Αριστερά, στην Ελλάδα, τίποτα, για τον απλό λόγο ότι δεν υπάρχει τίποτα να μοιραστεί. Η Δεξιά, είναι η παράταξη που συσσωρεύει και αυξάνει την πίτα. Η Αριστερά είναι η παράταξη που έρχεται και μοιράζει την πίτα πιο δίκαια. Τώρα δεν υπάρχει πίτα άρα τι νόημα έχει τώρα αυτό το Αριστερά και το Κεντρο Αριστερά και σοσιαλισμός. Κανείς ούτε η Φώφη ούτε ο Θεοδωράκης, ο οποίος ανήκει στο παλιό καθεστώς όσο και αν ισχυρίζεται ότι είναι καινούριος, γιατί είναι δημοσιογράφος του παλιού καθεστώτος, οι δημοσιογράφοι είναι πρόσωπα της πολιτικής εκκλησίας. Δεν είναι απέξω. Εδώ έχει τελειώσει αυτό. Πρέπει να είναι κάποιος καινούριος».