«Ο κ. Καρχιμάκης δεν μίλησε για τη ΝΔ. Ο κ. Μιχελάκης καλό θα είναι την ευαισθησία που επέδειξε χαρακτηρίζοντας συκοφάντη τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, να την επιδεικνύει και όταν οι επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ βρίθουν συκοφαντιών, ψευδών αναφορών και υβριστικών επιθέσεων», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΝΔ, Γ. Μιχελάκη, σχετικά με αναφορές του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του για το mail και αναρτήσεις στο διαδίκτυο περί επικείμενης χρεοκοπίας της χώρας.

Ερωτηθείς εάν πίσω από αυτό το mail και τις αναρτήσεις βρίσκεται κόμμα της αντιπολίτευσης, ο κ. Πεταλωτής τόνισε: «Όχι φυσικά, δεν έχω πει και ούτε θα μπορούσα να πω κάτι τέτοιο», κάνοντας λόγο για «απαράδεκτο, συκοφαντικό και με εγκληματικά αποτελέσματα» mail.

Είπε ακόμη ότι δεν σχολιάζει το εάν σε διάφορα μπλογκ αποδίδονται ευθύνες σε κάποιο κόμμα για το mail και τις αναρτήσεις, σημειώνοντας ότι «υπάρχει πολιτεία που δρα συντεταγμένα και τα εγκληματικά αποτελέσματα αυτών των συμπεριφορών η πολιτεία είναι υποχρεωμένη να τα διερευνήσει και να τα εξιχνιάσει».

Ακόμη, ο κ. Πεταλωτής είπε ότι «όντως υπήρχε αναστάτωση που δημιουργήθηκε με εγκληματικό τρόπο από ανεύθυνους ανθρώπους και ίσως για λόγους συμφερόντων».