Επανήλθε με νέες δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, για το email, κατηγορώντας μάλιστα το ΠΑΣΟΚ για συκοφαντία και τους Πεταλωτή και Καρχιμάκη ότι είναι «υβριστές» και «ψεύτες».

Αναλυτικά, ο Γ. Μιχελάκης είπε: «Ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, είπε κατά λέξη: “Διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs όπου, από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους, δεν θέλω να το πιστέψω, από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό σε όλη την Ελλάδα”.

Καλέσαμε τον κ. Καρχιμάκη να πει συγκεκριμένα ονόματα, τονίζοντας πως, αν δεν το πράξει, θα είναι άθλιος συκοφάντης. Μέχρι στιγμής δεν το έπραξε.

Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας πως δεν ξέρει τις δηλώσεις Καρχιμάκη, έλεγε: “Δεν ξέρω αν ο κ. Καρχιμάκης – νομίζω δεν μίλησε για Ν.Δ.”. Μετά από αυτά, αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο υβριστές και συκοφάντες, αλλά και ψεύτες».