Ανοιχτή πρόσκληση σε ντιμπέιτ απευθύνει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας στον Στέλιο Αγγελούδη εν όψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας με την παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως είναι διαθέσιμος για ντιμπέιτ με τον πολιτικό του αντίπαλο και του αφήνει το περιθώριο να επιλέξει σε ποιο μέσο θέλει να γίνει, ποιοι δημοσιογράφοι θα απευθύνουν τις ερωτήσεις αλλά και τη θεματολογία.

Η ανακοίνωση της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

«Τώρα που υπάρχει και χώρος και χρόνος για ένα debate ουσίας, για μια παρουσίαση προγραμμάτων, λύσεων, προτάσεων για τη Θεσσαλονίκη, τώρα ο κ. Αγγελούδης κρύβεται. Ήθελε debate με 9 υποψήφιους και δεν θέλει μεταξύ 2.

Αν έχει σχέδιο για την πόλη, αν έχει ψήγματα προτάσεων, αν έχει έστω κάτι να παρουσιάσει για το μέλλον της Θεσσαλονίκης, ας το κάνει τώρα. Ειδάλλως, ας κρυφτεί μέχρι την Κυριακή πίσω από εξώφυλλα και συστήματα που έχουν αναλάβει την πορεία του.

Η πρότασή μας είναι διαρκής, ανοιχτή, έγκαιρη.

Σε όποιο μέσο θέλει, με όποιους δημοσιογράφους θέλει και όποια θεματολογία επιθυμεί και τον βολεύει» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της παράταξης «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ».