Αυτές τις μέρες ο αναβάτης της «Ducati Junior» (δηλαδή της Pramac), Iannone, βρίσκεται στην Καλιφόρνια, για να οδηγήσει τη Ducati 1199 Panigale στην πίστα Mazda Speedway Λαγκούνα Σέκα, λίγες μέρες πριν τον αγώνα ΜotoGP στο Τέξας.

Η αποστολή διοργανώθηκε προκειμένου ο τρελο-Ιταλός να αποκτήσει μια γεύση της πίστας, και φυσικά της θεαματικής και δύσκολης κατηφορικής στροφής Corksrcrew, εν όψει του εκεί αγώνα τον Ιούλιο.

Ωστόσο ήδη από την πρώτη μέρα με την Panigale ο Crazy Joe δεν μπόρεσε να μην τιμήσει τη φήμη –και τον χαρακτήρα του. Κατάφερε να συμπληρώσει μόλις 4 γύρους, γιατί μετά οι κριτές του έβγαλαν μαύρη σημαία. Δηλαδή τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει την πίστα.

Σύμφωνα με όσα ανέβασε ο ίδιος στο Twitter, «στην πίστα Laguna Seca θεωρούμαι αλήτης, επειδή δεν σεβάστηκα τη μαύρη σημαία!! 4 μόλις γύρους σήμερα! Ξαναπροσπαθήσω αύριο».

Τελικά όπως αναφέρει και ο ίδιος σε νεότερο tweet, όλοι στην πίστα τον θεωρούν πλέον πειρατή! Η αιτία; Μάζεψε 5 μαύρες σημαίες σε 2 ημέρες… «Αν μπορεί κανείς ας μαζέψει περισσότερες» αναφέρει με καμάρι.

Το tweet του Iannone:

Andrea Iannone ‏@andreaiannone29. The”cavatappi”is crazy! But not like me that in two days i collected 5 blak flags! 4yesterday and 1today!Try to do better if you are able.