Αν θέλεις να δεις έναν Παρθένο να αλλάζει χίλια χρώματα, απλά πες του ότι γρατζούνισες κατά λάθος το αυτοκίνητό του.

Ο πιο ασφαλής και προγραμματισμένος οδηγός του ζωδιακού κύκλου φροντίζει να έχει πάντα το πιο καθαρό και γυαλιστερό όχημα και ακολουθεί πιστά όλα τα σέρβις.

Ένα σημάδι στο αυτοκίνητο μπορεί να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης του για αυτό το πορτ μπαγκάζ του είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα… συμπράγαλα.

Είναι ο πρώτος που θα υιοθετήσει γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που θα του διευκολύνουν τη ζωή στους δρόμους. Απεχθάνεται τις ουρές και το μποτιλιάρισμα, είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην οδήγηση και αγαπημένο του χόμπι εν κινήσει είναι να σχολιάζει τους «άσχετους» οδηγούς γύρω του.

Με αντανακλαστικά λαγού μυρίζεται από μακριά τον κίνδυνο στο δρόμο και τον αποφεύγει, ενώ οι κλήσεις είναι για αυτόν άγνωστη λέξη.

Η άνετη οδήγηση είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει για αυτό και προτιμά ένα μικρό και βολικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγεί κοιτώντας αφ ̓ υψηλού τον… φιγουρατζή που μαρσάρει δίπλα του στο φανάρι.

Όποιο κι αν είναι το ζώδιο σου, μπορείς πάντα να βελτιωθείς στην οδήγηση! Ακολούθησε τις συμβουλές που σου προσφέρει η εφαρμογή της MINETTA, σε συνεργασία με τη Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης του Ιαβέρη και ελαχιστοποίησε τους κινδύνους για τον εαυτό σου, τους συνεπιβάτες σου και τους πεζούς.

Μην αφήνεις την τύχη σου στα άστρα! Κατέβασε το MINETTA DRIVE και δες πόσο «μετράς» στην οδήγηση.