Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04).

Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης ανακοίνωσε ότι ο Αλέξης Παππάς αποχώρησε από το παιχνίδι επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

«Ο παίκτης λοιπόν που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα τον στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», ανέφερε αφήνοντας εμβρόντητους τους συμπαίκτες του.

Από την πλευρά της η Κατερίνα Δαλάκα είπε: «Είμαι αρκετά στενοχωρημένη. Με τον Αλέξη ήμασταν φίλοι και η αλήθεια είναι ότι η απώλεια και σε εμένα και στην ομάδα θα είναι μεγάλη». Μάλιστα στη συνέχεια συμπλήρωσε «εύχομαι να είναι καλά όλα στην Ελλάδα γιατί γνωρίζω του λόγους που αποχώρησε ο Αλέξης και σίγουρα μετά το παιχνίδι ελπίζω να κάνουμε παρέα γιατί ήταν πολύ καλό παιδί».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε πως: « Ο Αλέξης φέτος ήταν αυτός που έδινε τις συμβουλές και στους αγωνιστικούς χώρους και στην καλύβα», ενώ συμπλήρωσε ότι ξέρει και αυτή τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

Ο Φάνης Μπολέτσης ανέφερε ότι «ευχαριστήθηκα κάθε στιγμή με τον Αλέξη, είτε ήταν στο συμβούλιο σε λογομαχία, ή ανταλλαγή ιδεών ή απόψεων γιατί θεωρώ πολύ πιο υγιές να έχεις μια συγκεκριμένη άποψη να τη στηρίζεις και να παλεύεις γι’ αυτή, είτε στον αγωνιστικό χώρο».

«Ο σκοπός που έφυγε ήταν ιερός και τον στηρίζουμε όλοι» τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας.