Μια ακόμα απώλεια μετρά ο χώρος δημοσιογραφίας καθώς όπως έγινε γνωστό έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος, Κατερίνα Ιωακείμ. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ο σύζυγός της, επίσης δημοσιογράφος, Γιώργος Σκευοφύλακας.

Η ανάρτηση του συζύγου της: «Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και την Κατερινούλα. Καλό ταξίδι κορίτσι μου. Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Το τελευταίο αντίο θα το πούμε την Τρίτη 8 του μήνα στον Λογγό Φθιώτιδας (το χωριό της που λάτρεψε) στις 11:00 το πρωί».

Σήμερα έφυγε το κορίτσι μου, το στήριγμά μου, η Κατερίνα μου. Τουλάχιστον εκεί θα βρεις τη Γεωργία, τον Βαγγελάκη και…

Posted by George Skevofylax on Sunday, August 6, 2023

Η Κατερίνα Ιωακείμ, για περισσότερα από 20 χρόνια, υπηρέτησε με ήθος την ελληνική δημοσιογραφία, εργαζόμενη στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο, σε τηλεοπτικούς σταθμούς και σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Το 2004 εργάστηκε στο γραφείο Τύπου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας και εν συνεχεία προσελήφθη στην αθλητική εφημερίδα «Sportime», στην οποία είχε αναλάβει το ρεπορτάζ των μη δημοφιλών αθλημάτων, των λεγόμενων και «μικρών σπορ» και αμέσως μετά του βόλεϊ.

Εργάστηκε επίσης στο συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι «NOVA», στην εκπομπή «Προσωπικά» στην ΕΡΤ1, στο τηλεοπτικό project «JoinUs» στον ΣΚΑΪ και σε επιτελικές θέσεις στον χώρο των lifestyle media σε γνωστά περιοδικά όπως τα «Downtown», «OK!», «Γυναίκα» και «ET Weekly» ανάμεσα σε άλλα.

Επιπρόσθετα διετέλεσε αρχισυντάκτρια στην πρώτη έκδοση του εμβληματικού αμερικανικού περιοδικού «People», ενώ ανέλαβε και διευθύντρια σύνταξης στην ιστοσελίδα «Queen.gr».

Η Κατερίνα Ιωακείμ ήταν Content Director του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Womanitee», που εστιάζει στην ίδρυση κέντρων γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της ιστοσελίδας «Coverstory.gr».