Η νέα σειρά του Mega «Ναυάγιο» που αναφέρεται στο περίφημο ναυάγιο της Φαλκονέρας τον Δεκέμβριο του 1966 στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 217 άτομα με μόλις 46 να επιζούν θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν. Η πλοκή του θα είναι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ναυάγιο που έγινε ανάμεσα σε Χανιά και Κύθηρα.

Το «Ναυάγιο» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη και αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα. Μέχρι στιγμής το Mega, δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα που θα αποτελούν το cast της σειράς ωστόσο σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει στο «Ναυάγιο» θα πρωταγωνιστούν οι Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αναστασία Παντούση, Γιολάντα Μπαλαούρα, Γιώργος Χριστοδούλου, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Σουξές και ο Νίκος Γκέλια.

Πριν λίγη ώρα, ο Λεωνίδας Κακούρης, έχοντας στο πλευρό του την Αναστασία Παντούση, μπήκε για πρώτη φορά μέσα στο καΐκι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και αφού ευχήθηκε «καλή αρχή» έδειξε στην κάμερα τους συνεργάτες του ενώ στην συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προφίλ του στο instagram.