Η νέα σειρά του Mega λέγεται «Ναυάγιο» και θα ριχτεί στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν. Η νέα υπερπαραγωγή του Mega θα φέρει στις μικρές οθόνες το ομότιτλο βιβλίο του συγγραφέα του «Σασμού», Σπύρου Πετρουλάκη το οποίο βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά θα κρατούν ο Γιάννης Στάνκογλου και η Αναστασία Παντούση.

Το Mega έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser της σειράς «Ναυάγιο» και τα πρώτα πλάνα είναι άκρως εντυπωσιακά.

Η σειρά «Ναυάγιο» αναφέρεται στο περίφημο ναυάγιο της Φαλκονέρας τον Δεκέμβριο του 1966 στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 217 άτομα με μόλις 46 να επιζούν. Η πλοκή του θα είναι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ναυάγιο που έγινε ανάμεσα σε Χανιά και Κύθηρα.

Ο συγγραφέας παρουσιάζει την ιστορία της Ειρήνης και της εγγονής της. Η Άρτεμις, τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ναυάγιο του «Ηράκλειον». Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.