Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε την Παρασκευή (30/6) ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του και εξομολογήθηκε τον έρωτά του για την Εβελίνα Παπούλια, αλλά και για όλες τις συμπρωταγωνίστριές του.

Ο Σταμάτης Γαρδέλη αποκάλυψε ότι είχε εντυπωσιαστεί τρομερά από τη συνάδελφό του, όταν συνεργάστηκαν στο παρελθόν σε θεατρική παράσταση.

«Θα κάνω περιοδεία με έργο που έχω γράψει εγώ και ο τίτλος του είναι “Αύριο”. Μου αρέσει το παρελθόν γιατί το αύριο υπάρχει επειδή στηρίζεται στο παρελθόν. Παλιά δεν καταλαβαίναμε ότι γινόταν κάτι ξεχωριστό, γι’ αυτό δεν καβαλήσαμε το καλάμι. Πλέον βλέπω το παρελθόν μου σαν να είναι η ζωή κάποιου άλλου. Η σκέψη είναι πιο ισχυρή από το γεγονός που την εμπεριέχει» είπε αρχικά για τα άμεσα καλλιτεχνικά του σχέδια, για να ακολουθήσει η αποκάλυψη σχετικά με το παρελθόν: «Πλατωνικά είχα ερωτευτεί όλες τις συμπρωταγωνίστριές μου, ήμουν ψυχάκιας. Είχα ερωτευτεί την Εβελίνα Παπούλια, ήμουν άρρωστος μαζί της όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση. Οι συμπρωταγωνίστριές μου καταλάβαιναν ότι τις ερωτευόμουν και γινόντουσαν καλύτερες».

Πώς περνά την καθημερινότητά του ο αγαπημένος ηθοποιός;

«Στην καθημερινότητά μου έχω τις πρόβες και φροντίζω τη μαμά μου που είναι μεγάλη σε ηλικία. Έχω κότες, πετεινό και οικόσιτα φίδια στο αγρόκτημά μου. Μια φορά ένα φίδι έφυγε από εκεί που το είχα και το βρήκα στο σαλόνι. Η καλή μου δεν ξαναήρθε στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Φαίη Σκορδά: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τους συνεργάτες μου»

Και μιας ο λόγος για το «Πρωινό μας» με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά, δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε η παρουσιάστρια και οι αλλαγές στην εκπομπή της βρέθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο επίκεντρο των ερωτήσεων.

«Ήταν μία σεζόν πολύ δημιουργική, ήταν όλα καινούρια για μένα. Ήξερα ότι χρειάζεται χρόνος, είναι ένας αγώνας που έχει συγκεκριμένη διαδρομή, το γνώριζα εξαρχής. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί τώρα πια μπορούμε να οραματιστούμε την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε:

«Η αλήθεια είναι ότι ξέρατε για την αλλαγή ώρα πριν από μένα. Έγινε μια συνάντηση, μου προτάθηκε και είμαι προς το παρόν θετική να το δούμε πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί. Φαντάζομαι ότι την επόμενη εβδομάδα το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει», ανέφερε και στη συνέχεια τόνισε:

«Εμένα μέλημα μου αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν οι κουβέντες με το κανάλι με τους ανθρώπους που ήδη είναι στην εκπομπή. Σαφώς θα ήθελα κι εγώ να γίνουν κάποιες αλλαγές, κάποιες προσθήκες. Θέλω πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο γι’ αυτούς που θέλουμε να παραμείνουν» επισήμανε.