Το δεύτερο… ημίχρονο του καβγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Τάκη Καραγκούνια στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας, με τα σπρωξίματα και τα εμπόδια που προσπαθούσαν να βάλουν ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε, είχε έδρα το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για όσα έλαβαν χώρα νωρίτερα – με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν – και τελικά οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Έκανε κρακ όλο μου το πόδι. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης στην τοποθέτηση του συμπαίκτη του.

Τον λόγο πήραν στη συνέχεια και άλλοι παίκτες – «Προσπάθησες να του κάνεις κακό» – «Θα του είχε σπάσει το πόδι» – όπως ο Σάκης Κατσούλης που τόνισε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να υπάρχουν στο Survivor και η Σταυρούλα Χρυσαειδή που εξέφρασε την άποψη ότι και οι δύο φταίνε.

Οι δυο τους πάντως δεν σταματούσαν με τίποτα και συνέχιζαν την αντιπαράθεση «Θέλουν να με βγάλουν εγκληματία. Κάνω τάκλιν προς το ξύλο. Το έχουν και οι κάμερες. Τώρα τα παιδιά μπορεί να έχουν εμμονή μου και να τα λένε. Σε όλα τα αγωνίσματα μπαίνω πάντα καθαρά. Πιο fair play παίκτης δεν υπάρχει» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είχα όλη την καλή διάθεση να το αφήσω πίσω. Πόσο καρικατούρα και κλασικός χαρακτήρας Survivor είσαι. Σε είχα ψηφίσει το 2021 και σε ήθελα και νικητή και τότε και φέτος θα μπορούσες να είσαι νικητής, αλλά είσαι τόσο κουτός με αυτά που λες και κάνεις που με κάνεις να σκεφτώ άλλα πράγματα» τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Με τους κόκκινους να έχουν κερδίσει την πρώτη ασυλία, η Μπλε ομάδα επέλεξε να στείλει για δωδέκατη φορά και 24η συνολικά στον τάκο τον «συνήθη ύποπτο» Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δέχθηκε ήρεμα την υποψηφιότητά του.

Ο φαρμακοποιός βρίσκεται και πάλι σε επικίνδυνη θέση, την οποία θεωρούσε αναμενόμενη και περίμενε να βγει στον τάκο, αλλά όπως είπε οποιαδήποτε επιθυμία του, θέληση ή σκέψη του να παραμείνει ή οποιαδήποτε επιθυμία των συμπαικτών του να φύγει φαντάζουν απειροελάχιστες μπροστά στην θέληση του κοινού που κρίνει την τύχη μας εδώ μέσα. «Η ευγνωμοσύνη που νιώθω για τις τόσες φορές που έχω παραμείνει με οδηγεί σε μια σκέψη “να μην ξεχάσω ποτέ και να μην ξεχάσω ποτέ για το υπόλοιπο της ζωής”» ανέφερε ο παίκτης.