Το «Βινύλιο» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν το βράδυ της Παρασκευής (7/4) με ένα αφιέρωμα στα 15 χρόνια του «Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του γιόρτασαν τα 15 χρόνια της μακροβιότερης, σατιρικής και ψυχαγωγικής εκπομπής με βίντεο από τις πιο επικές στιγμές τους που άφησαν εποχή.

Λίγο πριν το φινάλε ο παρουσιαστής έκανε έναν μικρό απολογισμό μίας δύσκολης χρονιά που τους έφερε αρκετές φορές σε αμήχανη θέση και στην συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν για την εκπομπή.

«Αυτά τα 15 χρόνια του “Ράδιο Αρβύλα” και βάλε κι άλλα δέκα του “ΑΜΑΝ” κι άλλα τέσσερα του “Κομφούζιο”. Είναι μια ολόκληρη ζωή και την έχουμε μοιραστεί μαζί σας. Για αυτό πρώτα από όλα και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς μέσα από την καρδιά μας. Περάσαμε πολλές παράξενες και δύσκολες στιγμές και φέτος κλείνει μία σεζόν κι η τραγωδία στα Τέμπη διαπιστώσατε πόσο πολύ μας επηρέασε. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν βρήκαμε ξανά τον εαυτό μας από τότε, αλλά περάσαμε πολλές στιγμές μαζί όταν ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα με την δολοφονία του Αλέξη.

Μοιραστήκαμε όλη αυτήν την σάτιρα, το χαμόγελο, το γέλιο, την αγάπη, την επικοινωνία και σας ευχαριστούμε που μας βάλατε μέσα στις ζωές σας. Μαζί με αυτήν την εκπομπή άλλαξαν κι οι δικές σας ζωές κι η φάση στην οποία βρίσκεστε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας κι όλα αυτά τα παιδιά είναι για εμάς μια δεύτερη οικογένεια και τα παιδιά στον βαν. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 διαχρονικά από παλιά. Τον Θοδωρή Κυριακού, τον βράχο Στρατή Λιαρέλη, τον Γιώργο Λεβέντη, ο οποίος τα φροντίζει όλα για να μην πηδηχτούμε από το παράθυρο, την Σαγανά Μαρία, την Τέσσα Κορλέτη… Αυτά είναι κι η τελευταία εκπομπή της σεζόν. Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, καλοκαίρι. Θα τα πούμε από την επόμενη σεζόν» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης.

Η αναφορά στην Ευγενία Σαμαρά και τη Χριστίνα Μουστάκα – Τις ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στο Ράδιο Αρβύλα

Ειδική αναφορά έγινε από τον Αντώνη Κανάκη και για τη Χριστίνα Μουστάκα και την Ευγενία Σαμαρά που τότε κάποιοι θεωρούσαν πως είναι το ίδιο πρόσωπο.

«Πρέπει να στείλουμε τους χαιρετισμούς και στα κορίτσια μας που τις είδαμε στα σήματα και πρέπει να θυμηθούμε μια στιγμή από την καθεμία. Η Ευγενία, η οποία έχει ακολουθήσει το όνειρό της. Δύο όνειρα είχε στη ζωή της, το ένα το Ράδιο Αρβύλα, το πραγματοποίησε και το άλλο ήταν να ακολουθήσει την υποκριτική και τα καταφέρνει με τον καλύτερο τρόπο. Χαιρόμαστε τόσο πολύ για εσένα Ευγενάκι!», είπε ο Αντώνης Κανάκης για την Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Χριστίνα Μουστάκα: «Όταν ήρθαν τα κορίτσια ήταν δυο κορίτσια μελαχρινά και μπερδευόταν ο κόσμος. Δεν ήξερε ποια είναι η Χριστίνα και νόμιζε ότι η μια είναι η άλλη. Φιλιά Χριστίνα. Την αγάπη μας και στα δυο κορίτσια. Πραγματικά μας λείπετε πάρα πολύ. Πρέπει να ομολογήσω πόσο μου λείπει το γέλιο της Χριστίνας. Καθόταν κάτω από τον γερανό και την άκουγες ακόμα και κλειστά να ήταν τα μικρόφωνα. Όλη η Ελλάδα άκουγε τη Χριστίνα να γελάει» είπε χαρακτηριστικά.