Το Gala της Δευτέρας (3/4) του My Style Rocks είχε άρωμα από το Bollywood, με τις διαγωνιζόμενες να έχουν βάλει όλη τους τη φαντασία για να φτιάξουν το look τους.

Χρώματα και κόνσεπτ κατέκλυσαν το πλατό, φέρνοντας όλη την κουλτούρα της Ινδίας ταξιδεύοντας τον κάθε τηλεθεατή σε μια άλλη εικόνα από αυτή που έχει συνηθίσει.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά για την Όλγα, η οποία αποφάσισε να αλλάξει το κόνσεπτ της 10 λεπτά πριν βγει στην πασαρέλα πράγμα που απαγορεύεται γεγονός που προκάλεσε μεγάλη ένταση στο πλατό.

Την αποκάλυψη την έκανε η Βασιλική κάνοντάς της απλά μία ερώτηση, με την Όλγα να της απαντά ψέματα!

Όπως ήταν φυσικό αυτό ανέβασε τους τόνους και άναψε τα… αίματα, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να παίρνει θέση γιατί γνώριζε πως υπήρχε ένα κόνσεπτ που αφορούσε μία μεταφράστρια και αποκαλύφθηκε πως αυτό ανήκε στην Όλγα.

Αφού η διαγωνιζόμενη στάθηκε μπροστά στους κριτές, άκουσε την «κατσάδα» της ειδικά όταν ανέφερε ο Στέλιος Κουδουνάρης πως όλο αυτό δεν ήταν δίκαιο για τα άλλα κορίτσια.

Ο κριτής της τα… έχωσε κι ο λόγος ήταν οι τακτικές που ακολουθεί η παίκτρια στο παιχνίδι και δεν αρέσουν στην κριτική επιτροπή.

«Τώρα η λέξη δίκαιο δεν μου αρέσει πολύ», είπε η Όλγα, με τον κριτή να εκνευρίζεται περισσότερο λέγοντάς της: «Τότε δεν μπορούμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα γιατί εμένα μου αρέσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη συζήτηση!» είπε και πρόσθεσε:

«Χαρίζεις βαθμούς. Παίζεις περίεργα. Έχεις αποσυγκεντρωθεί από τα look που έφερνες. Βλέπω ένα κορίτσι, που έχει ικανότητες να παίζει διαφορετικά και να λέει ψέματα μπροστά σε όλους μας. Τώρα μιλώ εγώ. Σου κάνω ερωτήσεις κι απαντάς με ερωτήσεις… Πρέπει να καταλαβαίνεις τι εκτυλίσσεται γύρω σου και λες θέλω να αλλάξω το concept μου… Δεν μπορούμε να μιλήσουμε την ίδια γλώσσα» είπε σε έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στους ίδιους τόνους ήταν και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία δεν της έδωσε τα περιθώρια να πει πολλά κόβοντάς την με την ατάκα: «Μην με διακόπτεις σε παρακαλώ! Έρχεσαι εδώ μία δυνατή παίκτρια για να μαζέψεις βαθμούς;» πρόσθεσε ενοχλημένο το μοντέλο.

Aνατροπή με την αποχώρηση – Όσα ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου

Η απουσία της Σελένης, της Ευδοκίας και της Ειρήνης Παπαβασιλείου άλλαξαν τα δεδομένα στο Gala του My Style Rocks. Δεν υπήρχε αποχώρηση, ενώ οι τρεις παίκτριες με τη χαμηλότερη βαθμολογία πήραν πέναλτι 3 βαθμών.

«Έχουμε την απουσία της Ευδοκίας, την απουσία της Ελένης και της Ειρήνης Παπαβασιλείου, η οποία ναι μεν έχει διαγωνιστεί για το μισό της εβδομάδας, όμως δεν μπόρεσε να είναι στο Gala. Επειδή λοιπόν έχουμε αυτές τις τρεις απουσίες, δεν θα υπάρξει αποχώρηση» είπε η Κατερίνα Καραβάτου και πρόσθεσε:

«Θα έχουμε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και οι τρεις κοπέλες με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα έχουν ένα πέναλτι στο επόμενο Gala. Το πέναλτι αυτό θα είναι 3 βαθμοί. Αυτοί οι βαθμοί θα αφαιρεθούν στο επόμενο Gala».